TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta Sonuçları

10. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
  • İlginç
Reactions: MasacRE
Ne balonu yaa?? DÜne kadar gömülen, dalga geçilen diziydi doktorlar:F Ben şarkı alınca mı balon oldu:F

Dizi izlemiyor artık. -mış gibi yapıyor:A O yuzden sanatsal anlamdaki değeri gözümde sifir sifir sifir
Forumda öve öve bitirilemiyor be Doktorlar, kim gömüyor kim dalga geçiyor :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Her yaz verilmesi ayrı ama izlemeyen yok gibi bir şey neredeyse diziyi :A
Her yaz verildiği için izlemeyen kalmaz tabi. Bu balonlaştirmiyor :F İnsanlar o yuzden bıktı. En dalga geçilen diziler arasında ilk 3te nerdeyse:F Kimse de doktorlar muazzam bir dizi demiyordu bu zamana kadar :X Şarkıyla övüldüğü için sana balon gelmiş olabilir. Ama genelinde bu zamana kadar dalga geçildi:A

Her yaz verildiği için izlemeyen kalmaz tabi. Bu balonlaştirmiyor :F İnsanlar o yuzden bıktı. En dalga geçilen diziler arasında ilk 3te nerdeyse:F Kimse de doktorlar muazzam bir dizi demiyordu bu zamana kadar :X Şarkıyla övüldüğü için sana balon gelmiş olabilir. Ama genelinde bu zamana kadar dalga geçildi:A
Her yaz verilmesi ayrı ama izlemeyen yok gibi bir şey neredeyse diziyi :A
Tam tersine zamaninda Yasemin Ergene ayrildigi icin Doktorlar cok tepki alip elestirilmisti, balon ne alaka ya? Ben o zamanlari cok iyi hatirliyorum hatta Levent Ela'Yi dügün günü terkettigindeki tepkileri unutamam. :A

Tam tersine zamaninda Yasemin Ergene ayrildigi icin Doktorlar cok tepki alip elestirilmisti, balon ne alaka ya? Ben o zamanlari cok iyi hatirliyorum hatta Levent Ela'Yi dügün günü terkettigindeki tepkileri unutamam. :A
ben bir yarışmayla uğraştım @kerem onuda yayından kaldırdım @MayısKralı sunucusuydu 3 ayda bir yayınlıyordu

• Güldürdün
Reactions: kerem