xBUGRAx
Emekli
Ne balonu yaa?? DÜne kadar gömülen, dalga geçilen diziydi doktorlar Ben şarkı alınca mı balon olduAbicin de balonla gelmeseydi banane @Forumdash
Dizi izlemiyor artık. -mış gibi yapıyor O yuzden sanatsal anlamdaki değeri gözümde sifir sifir sifirSey balon, senin izledigin diziler. Gerci ne izledigini bilmiyorum ama.
Forumda öve öve bitirilemiyor be Doktorlar, kim gömüyor kim dalga geçiyorNe balonu yaa?? DÜne kadar gömülen, dalga geçilen diziydi doktorlar Ben şarkı alınca mı balon oldu
Dizi izlemiyor artık. -mış gibi yapıyor O yuzden sanatsal anlamdaki değeri gözümde sifir sifir sifir
Her yaz verilmesi ayrı ama izlemeyen yok gibi bir şey neredeyse diziyi
Her yaz verildiği için izlemeyen kalmaz tabi. Bu balonlaştirmiyor İnsanlar o yuzden bıktı. En dalga geçilen diziler arasında ilk 3te nerdeyse Kimse de doktorlar muazzam bir dizi demiyordu bu zamana kadar Şarkıyla övüldüğü için sana balon gelmiş olabilir. Ama genelinde bu zamana kadar dalga geçildiHer yaz verilmesi ayrı ama izlemeyen yok gibi bir şey neredeyse diziyi
Güzel şarkıydı@xemrexxx Bile seçmemiş sana noluyordu
Her yaz verildiği için izlemeyen kalmaz tabi. Bu balonlaştirmiyor İnsanlar o yuzden bıktı. En dalga geçilen diziler arasında ilk 3te nerdeyse Kimse de doktorlar muazzam bir dizi demiyordu bu zamana kadar Şarkıyla övüldüğü için sana balon gelmiş olabilir. Ama genelinde bu zamana kadar dalga geçildi
Tam tersine zamaninda Yasemin Ergene ayrildigi icin Doktorlar cok tepki alip elestirilmisti, balon ne alaka ya? Ben o zamanlari cok iyi hatirliyorum hatta Levent Ela'Yi dügün günü terkettigindeki tepkileri unutamam.Her yaz verilmesi ayrı ama izlemeyen yok gibi bir şey neredeyse diziyi
ben bir yarışmayla uğraştım @kerem onuda yayından kaldırdım @MayısKralı sunucusuydu 3 ayda bir yayınlıyorduTam tersine zamaninda Yasemin Ergene ayrildigi icin Doktorlar cok tepki alip elestirilmisti, balon ne alaka ya? Ben o zamanlari cok iyi hatirliyorum hatta Levent Ela'Yi dügün günü terkettigindeki tepkileri unutamam.
Hangi yarismaydi o?ben bir yarışmayla uğraştım @kerem onuda yayından kaldırdım @MayısKralı sunucusuydu 3 ayda bir yayınlıyordu
O haftalar sonuclara bakmak için hatırlıyoruz bizde cnm yoksa kendi sundum yarışmaları bile hatırlamıyorum sonuclarına bakıyorum @BullyBen sunduğum bölümleri bilmiyorum valla.
Abicim kütüklemi uğraşıyorsun @MasacRE
Vartolumu seçmek istiyorsun bunu seçdeydin hem yanında gıcık ecünnü yerine Medet var @Bully @mrt-06 @sokak sanati @Forumdash @Maskeli Fedai @kerem @serhatt @xemrexxxGüzel şarkıydı
Medet en ecünnüVartolumu seçmek istiyorsun bunu seçdeydin hem yanında gıcık ecünnü yerine Medet var @Bully @mrt-06 @sokak sanati @Forumdash @Maskeli Fedai @kerem @serhatt @xemrexxx
HaklısınAbicim kütüklemi uğraşıyorsun @MasacRE