İçi zaten dal budak kaynıuyordur beKulaklarımın sağlığını düşünmek zorundayım![]()
İçi zaten dal budak kaynıuyordur beKulaklarımın sağlığını düşünmek zorundayım![]()
En Favori Şarkı’ya oylarını bekliyorum.Kulaklarımın sağlığını düşünmek zorundayım![]()
Hayır tabii ki, sen seçtin mi bari şarkınıevladım cidden bunla mı yarişcan😱 @dreamy
İki tane vardi yoğunlaştiğim birine şimdi ayrıca yogunlaşiyorumEn Favori Şarkı’ya oylarını bekliyorum.Orada kulak sağlığını ilerletecek şarkılar var.
Hayır tabii ki, sen seçtin mi bari şarkını![]()
Siz kendinize bakın ihtiyarlar, işitme cihazlarınızı takmayı unutmayın sakın şarkıları dinlerken
Queen ile de elenmeye oynarım.Herkes 1 vereceğini söyleyince değiştirmiş garibim. Queen ile falan gelsin daha iyi o ne öyle![]()
Keşke işitme cihazımızın aparatı olsan da bi işe yarasanSiz kendinize bakın ihtiyarlar, işitme cihazlarınızı takmayı unutmayın sakın şarkıları dinlerken![]()
İlk iki turu es geçtim, 3. tur başlayınca bakarımEn Favori Şarkı’ya oylarını bekliyorum.Orada kulak sağlığını ilerletecek şarkılar var.
Queen ile de elenmeye oynarım.![]()
Sahur öncesi @MasacRE in içide en görmek istedim şeydi abicim
Beethoven gibi Mozart gibi müzik kulağı var bende, çeyreğini versem size uçarsınız havalara
Ayy ben favori şarkıyı unuttum yarın gündüz oylarım @sokak sanatiEn Favori Şarkı’ya oylarını bekliyorum.Orada kulak sağlığını ilerletecek şarkılar var.
Beethoven gibi Mozart gibi müzik kulağı var bende, çeyreğini versem size uçarsınız havalara![]()
Her cümlesi her zevki kütükçe değilmi
Ayy ben favori şarkıyı unuttum yarın gündüz oylarım @sokak sanati![]()
Şarkım belli benimGaribim sona mi kaldın sen şimdi![]()