İçi zaten dal budak kaynıuyordur be @dreamy @Forumdash @Maskeli FedaiKulaklarımın sağlığını düşünmek zorundayım
İçi zaten dal budak kaynıuyordur be @dreamy @Forumdash @Maskeli FedaiKulaklarımın sağlığını düşünmek zorundayım
evladım cidden bunla mı yarişcan😱 @dreamy
En Favori Şarkı’ya oylarını bekliyorum. Orada kulak sağlığını ilerletecek şarkılar var.Kulaklarımın sağlığını düşünmek zorundayım
Hayır tabii ki, sen seçtin mi bari şarkınıevladım cidden bunla mı yarişcan😱 @dreamy
İki tane vardi yoğunlaştiğim birine şimdi ayrıca yogunlaşiyorumEn Favori Şarkı’ya oylarını bekliyorum. Orada kulak sağlığını ilerletecek şarkılar var.
Hayır tabii ki, sen seçtin mi bari şarkını
Siz kendinize bakın ihtiyarlar, işitme cihazlarınızı takmayı unutmayın sakın şarkıları dinlerken
Queen ile de elenmeye oynarım.Herkes 1 vereceğini söyleyince değiştirmiş garibim. Queen ile falan gelsin daha iyi o ne öyle
Keşke işitme cihazımızın aparatı olsan da bi işe yarasan dimi bacim @ÇiğdemSiz kendinize bakın ihtiyarlar, işitme cihazlarınızı takmayı unutmayın sakın şarkıları dinlerken
İlk iki turu es geçtim, 3. tur başlayınca bakarımEn Favori Şarkı’ya oylarını bekliyorum. Orada kulak sağlığını ilerletecek şarkılar var.
Queen ile de elenmeye oynarım.
Sahur öncesi @MasacRE in içide en görmek istedim şeydi abicim @serhatt @sokak sanati @Maskeli Fedai @dreamy @xemrexxx @kerem
Beethoven gibi Mozart gibi müzik kulağı var bende, çeyreğini versem size uçarsınız havalaraKeşke işitme cihazımızın aparatı olsan da bi işe yarasan dimi bacim @Çiğdem
Ayy ben favori şarkıyı unuttum yarın gündüz oylarım @sokak sanatiEn Favori Şarkı’ya oylarını bekliyorum. Orada kulak sağlığını ilerletecek şarkılar var.
Beethoven gibi Mozart gibi müzik kulağı var bende, çeyreğini versem size uçarsınız havalara
Her cümlesi her zevki kütükçe değilmiKeşke işitme cihazımızın aparatı olsan da bi işe yarasan dimi bacim @Çiğdem
Ayy ben favori şarkıyı unuttum yarın gündüz oylarım @sokak sanati
Şarkım belli benimGaribim sona mi kaldın sen şimdi