TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta Sonuçları

10. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Çiğdem
Galactica adlı dizi yüzünden konsantre olamıyorum hiçbir şeye.. Sürekli izleyesim geliyor :A

Bağımlısı olduk sayın Gs'li dostum. :A Akıyor maşallah, Utku isimli kütük dostumuz gelir şimdi kendisini sıvamaya. "Ne kadar kaliteli dizi önerdim", "teşekkür edin bana", "çok kaliteli adamım", "SABAR benden sorulur" falan der. :A

Bağımlısı olduk sayın Gs'li dostum. :A Akıyor maşallah, Utku isimli kütük dostumuz gelir şimdi kendisini sıvamaya. "Ne kadar kaliteli dizi önerdim", "teşekkür edin bana", "çok kaliteli adamım", "SABAR benden sorulur" falan der. :A
Yani her fırsatta kendimi övmek istemiyorum ama durum böyle değil mi kütük dostum sen söyle... @Maskeli Fedai

Sen kendine bak 2010 sonrasından haberin yok senin de, kim bilir kaç yaşındasın 80 mi 90 mı belli değil :A
Kütük dostum dışarı çıkamıyor zaten kisitlamadan dolayı :A Psikolojisi bozuk cadının :A @Çiğdem
kütük kardeşliği.png

Sen de başlarda mırın kırın ediyordun ama baya sevdin diziyi ha :A
Ben diziyi bırakırım diyordum ama yanıldım :A Dizi sarıyor bayağı :A