Evet bundaki kulakla senin de ucman gerek @ÇiğdemBeethoven gibi Mozart gibi müzik kulağı var bende, çeyreğini versem size uçarsınız havalara
Evet bundaki kulakla senin de ucman gerek @ÇiğdemBeethoven gibi Mozart gibi müzik kulağı var bende, çeyreğini versem size uçarsınız havalara
Bu ne be ıyyy .ssSahur öncesi @MasacRE in içide en görmek istedim şeydi abicim @serhatt @sokak sanati @Maskeli Fedai @dreamy @xemrexxx @kerem
Önceki turda oy vermişmiyim @dreamy
Ben kimler hangi turlarda oy vermedi hepsine dikkat ediyorum. Vermiştin yoksa küserdim sana.Önceki turda oy vermişmiyim @dreamy
Bu sadece bir isim benzerliği Benim kulak bu kulak değil
Hhaha işte @MasacRE bethovanı anca bu olurdu
Hayır ilk sezonda da iyi gitmiş baya güveniyorum. Hem sevdiğim bir şarkı içime de sindi.Değiştirmeyecek misin😱
Şebnem Ferah’ınki mi, Emre Aydın’ınki mi.Sonunda bi işe yatıyorsun.
Bu arada @dreamy Kimse Hoscakal'ı seçmemiş. Seçilmesi lazım bence o şarkının.
Askam aksam kulaklarim kanamasin simdi bosver.
Hayır ilk sezonda da iyi gitmiş baya güveniyorum. Hem sevdiğim bir şarkı içime de sindi.
Şebnem Ferah’ınki mi, Emre Aydın’ınki mi.
Ben kimler hangi turlarda oy vermedi hepsine dikkat ediyorum. Vermiştin yoksa küserdim sana.
Aaa hayırr ayoll bu şarkıya diyorum Malum önceliğim oy verdiklerimden olacak Ama oy vermediklerimden grup olursa ozaman bakacaz diğerlerine kötünün iyisi diyeVermişsindir hatırlamıyorum. 1 tane vermiştin hatta 2 tane yerine
2010 doğumlusun izlemişindir 2008 yapımı film zaten. @ÇiğdemBu sadece bir isim benzerliği Benim kulak bu kulak değil
Aaa hayırr ayoll bu şarkıya diyorum Malum önceliğim oy verdiklerimden olacak Ama oy vermediklerimden grup olursa ozaman bakacaz diğerlerine kötünün iyisi diye
Ben de inanıyorum artık@MasacRE İçin ne diyorsam sankı gerçekmiş gibi geliyor bana
Gitme kız doyamadıkŞimdi ben konuştuklarım içinden cicili bicili rüyalar diliyeyim son bildirimleri bakıp gideyim @MasacRE @Maskeli Fedai @serhatt @dreamy @sokak sanati @pompy @Forumdash @kerem
Geçenki gruplarda da öyle mi yaptın. 😱 Böyle şeylere takılma ya kulağına o an hangisi güzel gelirse oyla işteÖnceki turda oy verdiklerim öncelikli olacak o şarkıyıda bakacam 1.turda oy vermişsem veririm vermemişsem grubuna göre bakarız @dreamy
Gitme kız doyamadık