Öyle tabi ama hayatın tadı tuzudur hayaller. Ama hayalkırıklıkları konusunda için rahat olsun, görebileceğin en pozitif karamsar kişilerden biriyim aslında bu yüzden daima en kötüye hazırlanıp kendimi alıştırır ve önceden kabullenirim, ki gerçekten kötü bir durum olduğunda o yükün bir kısmını önceden zaten kabullenniş olayım. Tabi ki istisnaların olmadığı hiçbir istisna yoktur hayatta ve orası da olacak o kadar, hayat toz pembe değil nihayetinde...
Diziyi izlerken neredeyse hiçbir beklenti içerisine girmeden izledim. Dizinin akışı hiçbir şekilde normal seyir almıyor. Bir bakıyorsun, garip bir şekilde olay başka yere doğru gidiyor. Aslında ipler senaristin elinde, oyuncular da kukla. Kuklayı oynatan da yönetmen. Sanırım en iyi özet böyle oldu. Doğaçlama çekim özeti. Kuklaları can veren senariste göre işliyor her şey. Matematik gibi yani olay, hiçbir şekilde mantığına uymuyor. Bu yüzden fazla da beklenti içerisine girmemek lazım izlerken ya da en azından ben bunu tercih etmiyorum. Çok sevdiğin bir şey, çok sevmediğin biçimde bitebilir ve bu büyük bir hayal kırıklığı olabilir.