- Reaksiyon puanı
- 114,364
- Puanı
- 1,060
Günüm yoğun olacağından ve PC elime akşama kadar ulaşamayacağından sabah erkenden iki bölümü izledim. Bu bölüm 3. bölümden daha iyiydi.
2x4
2x4
Sam üniversite için hazırladığı yazıda dürüst biri olduğundan herşeyi olduğu gibi yazmış ve haliyle terapisti uygun olmadığıni belirtip tekrar yazmasını önerdi. Casey'nin yalan söylemelisin, bazen yalan söylemek gerekir demesinin üstüne Sam yalan söylemeyi becermek için annesine gidip Elsa'ya senden başka yalancı tanımıyorum tarzı lafı baya ağırdı. İstemsizce güldüm.
İlk yalanını Paige söyledi ve kız bunun etkisiyke parmağıni kesti. Üzücü bir sahneydi. Sam Zahid'i korumak için patronuna yalan söylereyek arkadaşının kovulmasını engelledi. Üniversite için yazdığı yazıyı terapisti beğendi.
Elsa, Sam gibi dürüst olmaya karar verdi ve Doug ona barda çalışan çocukla ilgili sorular sordu. Elsa'ya 'Hâlâ onu düşünüyormusun' diye sorduğunda Elsa dürüstlüğu denediği için Doug'u yıkan cevaplar verdi ve bölüm sonunda Doug yere yığıldı.
Julia'nin bir oğlu olacakmış ve o da sorunlarını çözmeye başladı.
İlk yalanını Paige söyledi ve kız bunun etkisiyke parmağıni kesti. Üzücü bir sahneydi. Sam Zahid'i korumak için patronuna yalan söylereyek arkadaşının kovulmasını engelledi. Üniversite için yazdığı yazıyı terapisti beğendi.
Elsa, Sam gibi dürüst olmaya karar verdi ve Doug ona barda çalışan çocukla ilgili sorular sordu. Elsa'ya 'Hâlâ onu düşünüyormusun' diye sorduğunda Elsa dürüstlüğu denediği için Doug'u yıkan cevaplar verdi ve bölüm sonunda Doug yere yığıldı.
Julia'nin bir oğlu olacakmış ve o da sorunlarını çözmeye başladı.
2×3
Çok fazla olaylar olmayan ama kendini izlettiren bir bölüm oldu.
Sam yeni bir terapistle tanıştı, sevdim kadını.
Sam otizimli akranlarıyla gruba gitmeye başladı ve daha ilk görüşmede üniversiteye gitmeye karar verdi.Doug gruba gidilme olayını Elsa'dan gizledi.
Casey ile onu sevmeyen kız birbirini tanıdıkça buzları eritriler ve iyi arkadaş olacaklar gibi görünüyor.
Son düzenleme: