- Reaksiyon puanı
- 114,364
- Puanı
- 1,060
Senin ilk mesajının etkisi bu önce onu sonra bunu okudumSakin ol yahu işin şakasını yapıyoruz bu kadar ciddi algılama dizi konusundayız sonuçta 😱
Senin ilk mesajının etkisi bu önce onu sonra bunu okudumSakin ol yahu işin şakasını yapıyoruz bu kadar ciddi algılama dizi konusundayız sonuçta 😱
Çok iyi bir bölümdü aslında da, sırf terapist ile Sam'in arası olmadığı için, aklına geçmişte yaşadığın platonik aşk yüzünden sanırım sevmedin bölümü.1x8
Ortalama bir bölüm oldu ama özellikle başladı çok iyiydi, Sam’in İtirafı ve sonrasındaki acı gerçekler karşısında acının bünyesine vurup yataklara düşmesi...
Casey ve “boyfriend”Li sahneler fazla esnetiyor beni, çok romantizm de bir yere kadar. Ama balta’nın yanına gidip de onunla barda yüzleşmesi güzeldi. Keza son sahnede dolaba bıraktığı not da fazlasıyla olumlu.
Annesinden ise iyice tiksindim. Şeytan bakışlı, ve karaktersiz bir kadın. Kocasına itiraf etse belki eh işte diyecektik sessiz kalarak iyice nefret kazandırdı.
Terapist ve evlilik olayı klişeydi, beklenen oldu evet.
Ama en azından yüzleşme oldu, yani beklentim o kadar da aşırı bir olay değilmiş. Şimdi için eyvallah ama 5-10 sene sonra teeneger durumu da kalmaz yaş probleminden. Tabi ki işin şakası bu, eğer ki Sam hastası olmasaydı o zaman yaş fark etmeksizin olabilirdi yine de.
7.0/10
Çok iyi bir bölümdü aslında da, sırf terapist ile Sam'in arası olmadığı için, aklına geçmişte yaşadığın platonik aşk yüzünden sanırım sevmedin bölümü.
Dostoyevski ve Tolstoy okuyan ve bunu kullanıcı adına yansıtan birisinin duygusal olması da ilginç doğrusu.Tabi, modumun düşmesinde etkisi olduğunu inkar edemem Bir de anne karakteri fazla sinirimi bozdu ve haddimi aştım doğrusu, bu kadar sıcağı sıcağına duygusal olarak yorum yapmamalıyım ama bu da bir huy işte, can çıksa da çıkmaz malum.
Dostoyevski ve Tolstoy okuyan ve bunu kullanıcı adına yansıtan birisinin duygusal olması da ilginç doğrusu.
Bu iki yazar daha çok realist bakış açısıyla düşündükleri için, günümüzde olup bu diziyi izleseler Sam ve terapist yaklaşımı konusunda ısrar etmezlerdi.Bu iki herifin romanlarını severim ederim de bu onların kopyası olduğum anlamına haşa, haddime değil ki gelmez. Ancak bu ikisine “duygusuz” yakıştırması yapmış gibisin, işte buna katılmıyorum. Ben çok daha odun kaçıyorum söz konusu duygusallıksa.
Tıpkı senin senelerce forumun gizli istihbaratçısı olmadığın, günlük hayatında bir kitapçı olarak gizlenmediğin ve karanlık işlere karışmadığın gibi.
2×1
Aile iyice dağıldı, Doug evi terketti, Sam ve Casey birbirine saldırdığı için Doug geri döndü ve Elsa'ya bu evden git dedi.
Sam yeni ayarlanan hiç bir terapisti beğenmedi. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak.
Yok izlemedim. Ama yazın yapacağim dizi listeme alabilirim. Hatırlatırsan@Forumdash bu diziyi izlemediysen tavsiye ederim😊
Konuyu ve ilk mesajdada ( 2numara) özetine bak ona göre karar ver 😊 yarim saatlik bölümleri. Ben 2. sezondayim şimdi. İyi bir dizi.Yok izlemedim. Ama yazın yapacağim dizi listeme alabilirim. Hatırlatırsan
@Tolstoyevski ilk yorumuna bakarak spoiler dışı olan kısımlar doğruysa şuan dramedi olarak elimde Sex Edu. var Ki o dizinin bile hala 3.bölümündeyim. İttiremedim Tamamen sitcom mu? Sitcomsa erkene alabilirim.Konuyu ve ilk mesajdada 2numara) özetine bak ona göre karar ver 😊 yarim saatlik bölümleri. Ben 2. sezondayim şimdi. İyi bir dizi.
özette bir detay silinmiş. Otizmli bir genç bu.@Tolstoyevski ilk yorumuna bakarak spoiler dışı olan kısımlar doğruysa şuan dramedi olarak elimde Sex Edu. var Ki o dizinin bile hala 3.bölümündeyim. İttiremedim Tamamen sitcom mu? Sitcomsa erkene alabilirim.
Tamam bakarım ama yaza doğru olur muhtemelen Ancak dönüşte yorumlaşiriz @dreamyözette bir detay silinmiş. Otizmli bir genç bu.
Ben ayalrdır erteliyordum
bazinga'nin komedi listesine koyduğunu gördüğüm an ogün başladim
ilk bölümü izle anlarsim tarzıni. Dram çok sayılmaz . Komedide tam sayılmaz ama çok güldürdüğü sahneler var.
Dönüşlerin anca yılbaşı gibi oluyor😏Tamam bakarım ama yaza doğru olur muhtemelen Ancak dönüşte yorumlaşiriz @dreamy
Good Doctor yaniDönüşlerin anca yılbaşı gibi oluyor😏
bir başka detay ise Sam otizmli olmasından dolayı olaylari pat diye söyleyen biri. Dürüst ve yalanı bilmez. O özelliğinden dolayı komik sahneler izliyoruz😊
Good DOctor yani Mucize Doktor'daki gibi diyorsun (kırmızı yer)Anlamadım?