Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,952
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Çok hayalperestsin yalnız. Sam ve terapist çok komik olur. Spoiler değil de, şimdi düşünmek gerek; küçük yaştaki Sam ve büyük yaştaki terapist. Ağırlığı yok bir kere. Kendi yaşından birisi olması lazım yani. Diğer türlü terapistin biraz çocuk bakıcılığı olur.
Bu gerçekten çok çok büyük bir spoiler yani şevk kırıcı oldu yalnız. Tamam dizinin seyrini çok değiştirecek önemli bir detay değil ve zaten dediğin gibi fazla hayalci bir olay olurdu. Ama neticede biz kurgusal bir sizi izliyoruz belgesel değil ve dahası, bu ikisi arasındaki durumun olmayacağını bilsem dahi olmayacağına yönelik kesin bir spoiler öğrenmek istemezdim. Çünkü diziyi izlerken bu da keyifli bir beklenti detayı olarak kalırdı. Artık elimde o kalmadı. Tabi ki senin suçun yok, bu kadar aşırı spoiler takıntılık biri olduğumu sen de tahmin edemezdin ama en azından artık öğrenmiş oldun.
Diziye dair tadım az da olsa kaçtı ama dediğim gibi önemli bir detay değil o kadar. Ben sadece biraz özgün olmasını umuyordum, beklenmedik klişe dışı ve dediğin gibi hayalci bir durum. Ortaokul zamanında çünkü, rehber öğretmenime karşı mazide hisleri belki de anımsadığım için, ben umduğumu bulamadım bari Sam bulsun diye bir umut bekliyordum ama artık o hayallerim de öldü sağlık olsun. :|
Diziye dair tadım az da olsa kaçtı ama dediğim gibi önemli bir detay değil o kadar. Ben sadece biraz özgün olmasını umuyordum, beklenmedik klişe dışı ve dediğin gibi hayalci bir durum. Ortaokul zamanında çünkü, rehber öğretmenime karşı mazide hisleri belki de anımsadığım için, ben umduğumu bulamadım bari Sam bulsun diye bir umut bekliyordum ama artık o hayallerim de öldü sağlık olsun. :|