Sam’e yanaşan kız bence fazlasıyla tatlı ve birbirine yakışıyorlar ama klişe olur, istiyorum ki Sam ve terapist arasındaki şey ilerlesin. Böylece klişe olmaz.
Yemek sahnesi bence de güzeldi, özellikle Sam’in ablasının erkek arkadaşı ayağa kalkın Sam’in annesine ve babasına ağızlarının payını vermesi güzeldi. Ama kabul edelim bir Türk ailesinde olsaydı ve modern değil de klasik Türk babası olsaydı orada elinin tersiyle tokatı yapıştırırdı çocuğa.
Sam’in annesi masadan kalkıp arabayla hızlıca o barmene gidince bir an arkaya bir yere geçip yine kocasını aldatacak sandım. Eğer öyleyse olsaydı nefretim hiç olmadığı kadar artacak ve Skyler’in dahi önüne çıkarak Tokyo karakteri ile yarışır seviyeye gelecekti. Yine de beklenen olmadı neyseki. Ama ilerleu bölümlerde bence de devam edecek durumları Dosi’nin de dediği gibi, ta ki artık katlanılmaz bir hal alıp kocasıyla yüzleşene kadar.
Bu arada acaba Sam’in babasıyla terapist arasında da bir şeyler olabilir mi?.. diye bir an acaba dedim ama yok daha neler. Dallas’a bağlar iyice olay, ama gerçi American Beauty’e de yaklaşır dram konusunda.
Neyse bu bölümün en gıcık karakteri Sam’di son olarak.