Levent Düğün Günü Ela'yı Terk Ediyor! | Doktorlar 66. Bölüm - 2. Sezon Finali

1585986713490.jpeg

Medyapım’ın ekrana damga vuran eski dizisi 'Doktorlar'ın ikinci sezon finaline damga vuran sahne!

Başrollerinde; Kutsi, Yasemin Özilhan, Melike Güner, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan, Aysun Kayacı, Mehmet Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun yer aldığı dizinin 66. bölümünde Levent düğün günü saçma bir sebeple Ela'yı terk ediyor.

Sırf Yasemin Özilhan diziden ayrılacak diye senaryoyu böyle saçma bir hale getirmişler. 2 sezondur Ela ile evlenmek için can atan Levent son güne kadar düğün için heyecan içinde olan adam tam nikah masasına oturacakken vazgeçiyor, hayatımda gördüğüm en saçma son oldu.

Sizlerin de bu sahne hakkında yorumlarını bekliyorum.

@Çiğdem @xemrexxx @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @ozgur2113 @dreamy @Dosi @vadikızı @kerem @alperuz @mrt-06 @Hachiko @denizz19 @eskici @Forumdash @Turkuazz @sokak sanati @AteşBöceği @Ahmed @12.Adam @AteşBöceği @phoebebuffay @Araf @The_Erinch @Yiğitt

Güzel bağlamışlardı aslında çünkü Ela düğün olmasına rağmen Levente hala güvenmiyordu kontrol ediyordu ne yapıyor falan diye bu güvensizliği görünce Levente evliliğimizi bu güvensizliğe kuramayız dedi gitti sen evlensen sana güvenilmese hoşuna gidermi :D saçma değildi bence

Güzel bağlamışlardı aslında çünkü Ela düğün olmasına rağmen Levente hala güvenmiyordu kontrol ediyordu ne yapıyor falan diye bu güvensizliği görünce Levente evliliğimizi bu güvensizliğe kuramayız dedi gitti sen evlensen sana güvenilmese hoşuna gidermi :D saçma değildi bence
Katılmıyorum buna yanlış düşünüyorsun :A

Bu olay bana Perihan Ablayı hatırlatıyor deli gibi aşık olan gözü Perihan'dan başkasını görmeyen Şakir bir pavyon sanatçısına gönlünü kaptırıp Perihan'ı terk ediyor senaryo gereği o zamanlar nasıl bir travma yaşadıysam Şakir'in Perihan'ı terk ettiğini dizideki yorumları izlerken hatırlatım tmm Şevket Altuğ diziyi bırakmış ama Şakir karakteri harcanmamalıydı

Karaktersizlikte master yapmıştı Levent 😕

Tabi daha sonra barıştılar falan, sırf şu sahneye inat Ela intikam oyunu oynamalıydı :A