Adını sen koy o zamanSenin sahteliğine ne demeli .ss
Adını sen koy o zamanSenin sahteliğine ne demeli .ss
Aç gözlülük yapmayıp yeni versiyonu çekmeselerdi ayrılmayacaklardı ve efsane çift olarak hatırlayacaktık onları.Levent'in ne kadar odun olduğunu anlatan sahne olmuş. Suat & Zenan her zaman favorimdi.![]()
Aç gözlülük yapmayıp yeni versiyonu çekmeselerdi ayrılmayacaklardı ve efsane çift olarak hatırlayacaktık onları.![]()
Güzel, sevdim bu yaklaşımı.Benim için hala öyle. Devamını hatırlamıyorum dizinin.![]()
Zaten ayrıydılar 87 de barışıyorlar mıydıAç gözlülük yapmayıp yeni versiyonu çekmeselerdi ayrılmayacaklardı ve efsane çift olarak hatırlayacaktık onları.![]()
Sen kaçıncı bölümdesinZaten ayrıydılar 87 de barışıyorlar mıydı![]()
![]()
Medyapım’ın ekrana damga vuran eski dizisi 'Doktorlar'ın ikinci sezon finaline damga vuran sahne!
Başrollerinde; Kutsi, Yasemin Özilhan, Melike Güner, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan, Aysun Kayacı, Mehmet Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun yer aldığı dizinin 66. bölümünde Levent düğün günü saçma bir sebeple Ela'yı terk ediyor.
Sırf Yasemin Özilhan diziden ayrılacak diye senaryoyu böyle saçma bir hale getirmişler. 2 sezondur Ela ile evlenmek için can atan Levent son güne kadar düğün için heyecan içinde olan adam tam nikah masasına oturacakken vazgeçiyor, hayatımda gördüğüm en saçma son oldu.
Sizlerin de bu sahne hakkında yorumlarını bekliyorum.
@Çiğdem @xemrexxx @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @ozgur2113 @dreamy @Dosi @vadikızı @kerem @alperuz @mrt-06 @Hachiko @denizz19 @eskici @Forumdash @Turkuazz @sokak sanati @AteşBöceği @Ahmed @12.Adam @AteşBöceği @phoebebuffay @Araf @The_Erinch @Yiğitt
Katılmıyorum buna yanlış düşünüyorsunGüzel bağlamışlardı aslında çünkü Ela düğün olmasına rağmen Levente hala güvenmiyordu kontrol ediyordu ne yapıyor falan diye bu güvensizliği görünce Levente evliliğimizi bu güvensizliğe kuramayız dedi gitti sen evlensen sana güvenilmese hoşuna gidermisaçma değildi bence
Öyle yapsa devam ederdi belki diziKaraktersizlikte master yapmıştı Levent 😕
Tabi daha sonra barıştılar falan, sırf şu sahneye inat Ela intikam oyunu oynamalıydı![]()