Levent Düğün Günü Ela'yı Terk Ediyor! | Doktorlar 66. Bölüm - 2. Sezon Finali

Burke Cristina yıda bu şekilde bırakıp gittiğinde çok sinir olmuştum.
Aynı sahnenin bu versiyonundada aynı duyguları hissetmiştim.

Çok iyi uarlamışlardı Doktorları Grey's Anatomy den; Grey's Anatomy 16.Sezonu devirdi.. Doktorlarda giderdi bayağı bir ama bizdeki sorun Edirne dışına çıkıldımı devreye giren RTÜK kuralları....

Ilk cocukluk tramvamdi Levent'in Ela'yi dügün günü terketmesi. :(

@Forumdash gec de olsa belese reklamin yapilmis. :A
@serhatt 'ın Bu Şarkı Benim'de zirve puani belli mi oldu ne?:A @Forumdash @kerem

Gelinlikle terkedilmek... Allah kimsenin başına getirmesin bu durumu. Zordur illaki
@Forumdash ın mı şarkısı bu 😱 hiç bilmiyordum :A Ben diziyi izliyorum az önce bu bölümü bitirdim de açayım dedim konusunu :A
Erkeği @Forumdash a destek olmak için konu açmış serhat aşığı örnek alın kızzz yanık karılar @Çiğdem @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @alperuz
Yaa sahiden reklamımı yapmiş :bhr:

Nasıl bilmıyorsun be:F Şarkımı paylaştiğin zaman ben de doktorlari izliyorum bu aralar demiştin :A

Yaşı geçince azgın teke oldu @Forumdash herkese sulanıyor :A
Sen ilk göz ağrisisin unutmadım peşimden koştuğun günleri:A Neyseki şimdi bulmuşun birini de duruldun:A

Yaa sahiden reklamımı yapmiş :bhr:

Nasıl bilmıyorsun be:F Şarkımı paylaştiğin zaman ben de doktorlari izliyorum bu aralar demiştin :A

Sen ilk göz ağrisisin unutmadım peşimden koştuğun günleri:A Neyseki şimdi bulmuşun birini de duruldun:A
Unutmuşum, her şeyi aklımızda tutacak olursak :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash