İlk bu mesajımı görüp umutlanman peki...Sahnemi izle önce belki beğenecen
Diğer sahnelerden haberim yok keyfime göre oylayacağım sonra küsme de
İlk bu mesajımı görüp umutlanman peki...Sahnemi izle önce belki beğenecen
Diğer sahnelerden haberim yok keyfime göre oylayacağım sonra küsme de
Oyum Avrupa Yakası'na olur da jüri değilim ben
Sonradan dahil olup 30 kişi olunacağına, nasıl başladıysa öyle bitmesi daha adil.Çok sahne var diye üşenen çok kişi vardı. Burada 15 kişi ile bi sonuca varmaktansa 30 kişi ile bi sonuca varamk daha hakkaniyetli görünüyor.
Zaten @S.G.A.T. daha önce ki haftalarda isteyen oy verebilir demişti.
Sonradan dahil olup 30 kişi olunacağına, nasıl başladıysa öyle bitmesi daha adil.
İşine geldiği gibi konuşuyorsun. Eski bir etkinliği bulmuşsun orada Avrupa Yakasına tüm oy verenleri bulup etiketliyorsun, bu yarışmada hiç oy kullanmayanlar eski etkinlikte Avrupa Yakasına oy verdi diye oy kullanmalarını istiyorsun ne kadar makul Çocuk mu kandırıyorsun senHiç başlamasın o zaman. Biz 5 yaprak dökümü seven seni şampiyon yapalım.
Tüm foruma maal olan işler bunlar. Dizi olduğu için süreleri uzun olduğu için ilk başta herkes oy vermek istemez ama isim azalınca oy verir. İlk başta ki adaletsiz tutum zamanla asılmış oluyor böylece. Diğer etkinliklerdede var bu durum.
İşine geldiği gibi konuşuyorsun. Eski bir etkinliği bulmuşsun orada Avrupa Yakasına tüm oy verenleri bulup etiketliyorsun, bu yarışmada hiç oy kullanmayanlar eski etkinlikte Avrupa Yakasına oy verdi diye oy kullanmalarını istiyorsun ne kadar makul Çocuk mu kandırıyorsun sen
Senden daha temiz olduğum gerçeğini kimse değiştiremez. Herkesi rahat bırak isteyen istediği gibi davransın. Kimse oy kullanmak buradaki yarışmalara katılmak zorunda değilHayır ben buarkadaşları her hafta etiketledim. Özellikle Dreamy azalınca oy vereceğini hep söyledi. Kendini niye çocuk yerine koydun. Çocuklar kadar saf temiz olamazsın sen
Bu Şarkı Benimde ben hiç konuşmadığım kişilere bile oy verdirtmeye çalıştım. Adil böyle olacağını düşündüğüm için. Herkesin fikri en az senin ve benim kadar değerli. Kimseyi dışlamayın gerek yok.
Senden daha temiz olduğum gerçeğini kimse değiştiremez. Herkesi rahat bırak isteyen istediği gibi davransın. Kimse oy kullanmak buradaki yarışmalara katılmak zorunda değil
Adaleti sağlamak da sana kalmadı, zaten bu senin üzerinde çok eğreti duruyor
Mersi hayatım
Senin eteklerin tutuşmuş gibi daha çok @denizz19Niye bu kadar etekleriniz tutuştu.
Aksine gayet seviyeli konuşuyoruz hiçbir saldırganlığım yok yanlış algılıyorsun .ssBana karşı olan saldırgan tutumunu umarım frenlersin. Çok saldırgan görünüyorsun çünkü. Bi hakaretler bi iğnelemeler. Az relax. Seni sevmesem şikayet ederdim
Aksine gayet seviyeli konuşuyoruz hiçbir saldırganlığım yok yanlış algılıyorsun .ss
Senin eteklerin tutuşmuş gibi daha çok @denizz19
Bence senin tutuşmuş tatlım gecenin 3 buçuğunda adamları etiketliyorsunNiye bu kadar etekleriniz tutuştu.