Ben herkesin yararını gözetiyorum kendi yararımı değil sadeceİyi o zaman. Emin ol senin yararına olur bu.@S.G.A.T. duydun kimsenin itirazı yok ikisine oy verebilir. Zaten ikisine diğer etkinliklerde kadrolu jüri. Senin gözünden kaçmış.
![]()
Ben herkesin yararını gözetiyorum kendi yararımı değil sadeceİyi o zaman. Emin ol senin yararına olur bu.@S.G.A.T. duydun kimsenin itirazı yok ikisine oy verebilir. Zaten ikisine diğer etkinliklerde kadrolu jüri. Senin gözünden kaçmış.
![]()
Asıl siz hayatımın yapışkanısınız gidin ve az ötede oynayın![]()
9-1-1📞@Forumdash imdaaaattt![]()
Ben herkesin yararını gözetiyorum kendi yararımı değil sadece![]()
Ne haliniz varsa görün.O da senin sorunun![]()
Seninle çok bile muhatap oldum herkes herkesin karakterini çok iyi biliyor forumda, o yüzden boşuna çabalamaNiyeyse kendi işine gelmeyenlere itiraz ettin gibi görünüyor.
Hadi canim iyi geceler. Rüyanda @xemrexxx ile yatağını paylaşırsın inşallah![]()
Seninle çok bile muhatap oldum herkes herkesin karakterini çok iyi biliyor forumda, o yüzden boşuna çabalamaHadi arkadaşım see you
![]()
Bu da fenalık amaNiye özellikle Bursa![]()
Bu da fenalık amaBu saatte set kuramazdım heralde
![]()
Evet bursada yasıyorumBursada mi yaşıyorsun diye düşündüm. Ne fenalığı olacak. Seninle ilgili bi detay buldum sandım. 😱 Kuru iftira artık.![]()
Kim kime acabaBi şey çabalamıyorum. Aksine tahammül ediyorum![]()
Sende bulamadiğim mutluluğu diyorsun dimiZebanilerle mutluluklar![]()
Bana yetemedin tabi ki mutlu olamadım senin yüzünden mutlu olamadığım için mutlu edememSende bulamadiğim mutluluğu diyorsun dimi![]()
Hakkaniyetine güveniyorumOylarımı hakkaniyetli bir şekilde kullandım. Üçünüze de başarılar diliyorum arkadaşlarım.@sokak sanati @denizz19 @serhatt
Oylarımı hakkaniyetli bir şekilde kullandım. Üçünüze de başarılar diliyorum arkadaşlarım.@sokak sanati @denizz19 @serhatt