Ben herkesin yararını gözetiyorum kendi yararımı değil sadeceİyi o zaman. Emin ol senin yararına olur bu. @S.G.A.T. duydun kimsenin itirazı yok ikisine oy verebilir. Zaten ikisine diğer etkinliklerde kadrolu jüri. Senin gözünden kaçmış.
Ben herkesin yararını gözetiyorum kendi yararımı değil sadeceİyi o zaman. Emin ol senin yararına olur bu. @S.G.A.T. duydun kimsenin itirazı yok ikisine oy verebilir. Zaten ikisine diğer etkinliklerde kadrolu jüri. Senin gözünden kaçmış.
Asıl siz hayatımın yapışkanısınız gidin ve az ötede oynayın
9-1-1📞@Forumdash imdaaaattt
Ben herkesin yararını gözetiyorum kendi yararımı değil sadece
Ne haliniz varsa görün.O da senin sorunun
Seninle çok bile muhatap oldum herkes herkesin karakterini çok iyi biliyor forumda, o yüzden boşuna çabalama Hadi arkadaşım see youNiyeyse kendi işine gelmeyenlere itiraz ettin gibi görünüyor.
Hadi canim iyi geceler. Rüyanda @xemrexxx ile yatağını paylaşırsın inşallah
Seninle çok bile muhatap oldum herkes herkesin karakterini çok iyi biliyor forumda, o yüzden boşuna çabalama Hadi arkadaşım see you
Bu da fenalık ama Bu saatte set kuramazdım heraldeNiye özellikle Bursa
Bu da fenalık ama Bu saatte set kuramazdım heralde
Evet bursada yasıyorumBursada mi yaşıyorsun diye düşündüm. Ne fenalığı olacak. Seninle ilgili bi detay buldum sandım. 😱 Kuru iftira artık.
Kim kime acabaBi şey çabalamıyorum. Aksine tahammül ediyorum
Sende bulamadiğim mutluluğu diyorsun dimiZebanilerle mutluluklar
Bana yetemedin tabi ki mutlu olamadım senin yüzünden mutlu olamadığım için mutlu edememSende bulamadiğim mutluluğu diyorsun dimi
Hakkaniyetine güveniyorumOylarımı hakkaniyetli bir şekilde kullandım. Üçünüze de başarılar diliyorum arkadaşlarım. @sokak sanati @denizz19 @serhatt
Oylarımı hakkaniyetli bir şekilde kullandım. Üçünüze de başarılar diliyorum arkadaşlarım. @sokak sanati @denizz19 @serhatt