eTV Hepsi Benim Yarı Final

Birkaç saat önce “tam puanını bekliyorum” deyip sonra bu mesajı yazman garip. :A
Ayrıca ben hep belirtmiştim sahneler azalınca oy kullanabileceğimi çünkü vaktimi alacağını düşünüyordum. Sırf @sokak sanati etiketledi diye jüri olmuyorum yani. Tabi @S.G.A.T. daha iyi bilir yarışmanın sunucusu olarak. :D

Binnur Kaya'yı duyunca @xemrexxx 'in göbek atacağını @mrt-06 'nında Avrupa Yakası fani olduğunu herkes bilir.:A Ailecek tarafımızı seçtik:A @dreamy ve @Forumdash daha önce yapılan bir ankettw en çok ozledikleri dizinin Avrupa Yakası olduğunu söylediler. Ayrıca Faruk Yaprak dökümüne Avrupa Yakasına mani oldugü için kıl olduğunu söyledi. Her şey kurala uygun:A
Buğra da çok seviyor. :A

@Forumdash la @dreamy en son seni istemiyor gibiydiler ama :A :A :A Ayrıca @mrt-06 ve küçük ablamız @xemrexxx de var artık :A :A :A
Herkes ayık olsun. :pala:

• Harika
Reactions: sokak sanati
Ayrıca ben hep belirtmiştim sahneler azalınca oy kullanabileceğimi çünkü vaktimi alacağını düşünüyordum. Sırf @sokak sanati etiketledi diye jüri olmuyorum yani. Tabi @S.G.A.T. daha iyi bilir. :D

Dizi etkinliklerinde hep böyle oluyor. Finale doğru jüri sayısı artıyor. Çünkü min. 3 dakika ve 10 yarışmacı en az yarım saat sahne izleyerek geçiyor. Jüri olmak zor geliyor. Ama finale doğru jüri sayısını arttırarak seçenek çoğaltmak iyi olur dedik. Arkadaşlar alındı. Halbuki 2 saat önce oy dileniyorlardı:A
Hoş jüri kadrosunda bulunan kişilerin çoğu oy vermedi yaa.:D

• Beğendim
Reactions: dreamy
Ayrıca ben hep belirtmiştim sahneler azalınca oy kullanabileceğimi çünkü vaktimi alacağını düşünüyordum. Sırf @sokak sanati etiketledi diye jüri olmuyorum yani. Tabi @S.G.A.T. daha iyi bilir yarışmanın sunucusu olarak. :D
Sana bi şey demiyorum zaten, doğrudur dediğin diğerlerine lafım :A

• Harika
Reactions: dreamy
Dizi etkinliklerinde hep böyle oluyor. Finale doğru jüri sayısı artıyor. Çünkü min. 3 dakika ve 10 yarışmacı en az yarım saat sahne izleyerek geçiyor. Jüri olmak zor geliyor. Ama finale doğru jüri sayısını arttırarak seçenek çoğaltmak iyi olur dedik. Arkadaşlar alındı. Halbuki 2 saat önce oy dileniyorlardı:A
Hoş jüri kadrosunda bulunan kişilerin çoğu oy vermedi yaa.:D
Burada dilenen sadece seni görüyorum ama ben :D

Ş.jpg