Sahnen neydi.Tam puanını bekliyorum
Sahnen neydi.Tam puanını bekliyorum
Nasıl gördün bee Kapı gibi İçerde duruyor @denizz19İnsanları sınıflandırılma lütfen. Şahika sonradan görme olabilir ama tam bir salon kadınıdır.
Basit basit banal banal espriler.
Yine de beni en çok güldüren karakterdir kendisi. Diziye verdiğin oyu gördüm. Tam puan bende hiç kaçarın yok
O yuzden ex'sin zatenAvrupa Yakasını sevdiğini bilmiyordum...
Şaka mısın?
Diğer sahnelerden haberim yok keyfime göre oylayacağım sonra küsme deYarışma kazanmaya çalışıyoruz şurada. Olması gereken
Diğer sahnelerden haberim yok keyfime göre oylayacağım sonra küsme de
@Emre Ozansoy Binnur Kaya'nın oyunculuğuna haksızlık yapmadın umarım
Bilemiyorum...
Sahura kaldırmak için kapımı böyle çal
Bu şekilde seni kaldırmaya değil öldürmeye gelicemSahura kaldırmak için kapımı böyle çal
Avrupa yakasını sevdiğini gördüm. Gönlüm rahat. Şahika sever misin
Şimdi baktım adaylara. Avrupa Yakası ve Yaprak Dökümü’nün hepsine hakim olmasam bile yine genel itibariyle biliyorum. Diğer dizinin şansı çok az o yüzden. Başka yorum yapmayacağım.Yaprak dökümü
Tam puan vereceğin isim ben olurum umarımŞimdi baktım adaylara. Avrupa Yakası ve Yaprak Dökümü’nün hepsine hakim olmasam bile yine genel itibariyle biliyorum. Diğer dizinin şansı çok az o yüzden. Başka yorum yapmayacağım.
Şimdi baktım adaylara. Avrupa Yakası ve Yaprak Dökümü’nün hepsine hakim olmasam bile yine genel itibariyle biliyorum. Diğer dizinin şansı çok az o yüzden. Başka yorum yapmayacağım.
Sahnemi izle önce belki beğenecenŞimdi baktım adaylara. Avrupa Yakası ve Yaprak Dökümü’nün hepsine hakim olmasam bile yine genel itibariyle biliyorum. Diğer dizinin şansı çok az o yüzden. Başka yorum yapmayacağım.