eTV Hepsi Benim Yarı Final

Arkadaşlar siz istediniz ben yaptım. En çok özlenen dizi etkinliğinde Avrupa Yakasını Çok özledik diyen ekip: Size sesleniyorum.

Bu hafta sizler için Avrupa Yakası sahnesi seçtim. Binnur Kaya'mıza, 14. Zenginimiz Şahika Koçarslanlimıza tam destek full destek.:Z

@Billy Kane @denizz19 @Felon @xBUGRAx @Forumdash @eskici @Bully @Turkuazz @dreamy @12.Adam @The_Erinch @mesmeso61 @pompy

Hangi etkinlik diye soranlar için :A

Bu neyin oylaması:A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
En çok özlenen dizi. Dosi yapmış. Avrupa Yakası güzellemesi gördüm forumda bi çok kişiden. Sizin gazınıza gelip seçtim. Beni yüz üstü bırakmayın :A
Oylamişim da :A Kaçacaak yeriizi de yok. Yapıcaz bişeyler ama dediğim gibi sahne çok iyi değil yada ben izleye izleye baydı beni:A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Şahika hiç bir zaman ince espiri yapmadı ve yapamadı:A Lahmacun yıyen birinden ince espiri mi beklenıyor be:F

İnsanları sınıflandırılma lütfen. Şahika sonradan görme olabilir ama tam bir salon kadınıdır.:A
Kesinlikle salon bir kadın. Biraz daha lahmacun yese mutfak banyo filan arttırma gidecek:A (burhan style:A)

Basit basit banal banal espriler.:A
Yine de beni en çok güldüren karakterdir kendisi. Diziye verdiğin oyu gördüm. Tam puan bende hiç kaçarın yok:A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash