eTV Hepsi Benim Yarı Final

Olmaz ki kaç kişi oy attı artık. Uzun süre bekledim seni. Oylama başladıktan hemen sonra da süresini belirtmek için mesaj attın. Olur başka sahneyle daha yüksek puan alırsan diğer yarışmacılara da haksızlık olur. :(

Sahne belirlemek için zaten 1 gün sue var her işte.sen biraz acele ettiriyorsun. 23'de anlaşmamıza rağmen erkene aldın.
Neyse geçti zaten.

Haftalardır ağla ağla içimiz sıkıldı diyenleri güldürmeye geldik. Türkiye'nin 14. Zengini Şahika Koçarslanlı ile karşınızdayız.:Z

Bu sahne ile @xBUGRAx @Çiğdem @xemrexxx @Bully @Forumdash @dreamy @S.G.A.T. @serhatt @mrt-06 @Ahmed @kerem @Özgür @Felon @Emre Ozansoy @pompy @Maskeli Fedai @eskici @alperuz @mesmeso61 @The_Erinch @denizz19 hatta aserat'ı bile ikna edebileceğimi düşünüyorum. Hepinizin tam puanına layık olabilecek tek sahne bence:bhr:

Elenen kişi belli oldu :A @Çiğdem
@sokak sanati dan sürpriz hamle geldi @xBUGRAx la arkasındayız :A :A :A @serhatt @denizz19

@Forumdash la @dreamy en son seni istemiyor gibiydiler ama :A :A :A Ayrıca @mrt-06 ve küçük ablamız @xemrexxx de var artık :A :A :A

Binnur Kaya'yı duyunca @xemrexxx 'in göbek atacağını @mrt-06 'nında Avrupa Yakası fani olduğunu herkes bilir.:A Ailecek tarafımızı seçtik:A @dreamy ve @Forumdash daha önce yapılan bir ankettw en çok ozledikleri dizinin Avrupa Yakası olduğunu söylediler. Ayrıca Faruk Yaprak dökümüne Avrupa Yakasına mani oldugü için kıl olduğunu söyledi. Her şey kurala uygun:A

Önceki bölümlerde şak diye paylaşırken sesin çıkmıyordu, şimdi sahneni paylaştın etiketlerini yaptın beğenilmeyince pazarlığa kalkışamazsın :A

Sen kim olarak karışıyorsun.:A
Begnemedikelrine emin misin. Neyse sen git amatör kamera ile çekilmiş sahnenin müdafaa et:A