Sen onun boş tehditlerine pabuç bırakacak adam değilsin salla gitsinBeni tehdit ediyor..
Sen onun boş tehditlerine pabuç bırakacak adam değilsin salla gitsinBeni tehdit ediyor..
Yaprak Dökümü finaleSen onun boş tehditlerine pabuç bırakacak adam değilsin salla gitsin![]()
Kardeşinin kocasıyla kaçmasının ardından neye uğradığını şaşıran Leyla sinir krizi geçirir ve tüm hırsıyla camı çerçeveyi indirir.
İki kardeşin yol açtığı bu eşsiz aile dramına çok kıymetli oylarınızı bekliyorum sayın jürim
@Bully @xemrexxx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @xBUGRAx
Hatırlamıyorum pek ama değişmiyordu sanırım![]()
Harika tanıyorsunuz forumu.Her hafta değişiyordu. Azalıyordu ama buranın farkı olsun.![]()
Harika tanıyorsunuz forumu.![]()
Haftalar ilerledikçe puan aralığımızın azalması gerek tabii ama ben fazla etki etmemeye çalışıyorum, diğer baş jüri etki edebilir
Bu yaptıkların Serhat'ı mağdur hale getirir ve zararlı çıkarsın![]()
Sayende arkadaşımYaprak Dökümü finale![]()
![]()
Kendi ayağına dolanacak kumpasıBu yaptıkların Serhat'ı mağdur hale getirir ve zararlı çıkarsın![]()
İnşallahUmarım bu hafta sahnede hiçbir hata olmamasına rağmen ısrarla hata olduğunu iddia eden yarışmacı yarışmadan postalanır![]()
Diğeri canlı bomba zaten.Haftalar ilerledikçe puan aralığımızın azalması gerek tabii ama ben fazla etki etmemeye çalışıyorum, diğer baş jüri etki edebilir![]()
Bi sen kalmıştın reklam yapmayan .ssEkli dosyayı görüntüle 79435Ekli dosyayı görüntüle 79436
@xBUGRAx @Yiğitt @Ahmed @serhatt oy verirken bunları da düşünün![]()
Başladık bile sahneler yollandı oyumuzu bile verdik@S.G.A.T. dur oylamayı başlatm![]()