#İçerdeYaprakDökümüFinale
Sahnem beğenmedin mi😱 Sırf sen öyle diyorsun diye farklı dizi seçtim. Hakkımı vereceğine inanıyorum
#İçerdeYaprakDökümüFinale
İki sahne de güzel bakalım zor bir oylama olacakSahnem beğenmedin mi😱 Sırf sen öyle diyorsun diye farklı dizi seçtim. Hakkımı vereceğine inanıyorum
İki sahne de güzel bakalım zor bir oylama olacak
Teşekkürler umarım tam puanını alırımBenim içinde. Iki dizide sevdiğim dizi. Amazon müziği eşliğinde Leyla'nın delirmesi efsanedir ama geçen hafta sana da söyledim bu sahne daha iyi diye. İyi ki bu sahneyi bu haftaya saklamışsin
Bu neyin oylamasıArkadaşlar siz istediniz ben yaptım. En çok özlenen dizi etkinliğinde Avrupa Yakasını Çok özledik diyen ekip: Size sesleniyorum.
Bu hafta sizler için Avrupa Yakası sahnesi seçtim. Binnur Kaya'mıza, 14. Zenginimiz Şahika Koçarslanlimıza tam destek full destek.
@Billy Kane @denizz19 @Felon @xBUGRAx @Forumdash @eskici @Bully @Turkuazz @dreamy @12.Adam @The_Erinch @mesmeso61 @pompy
Hangi etkinlik diye soranlar için
@S.G.A.T. ben de oy kullanacağım şu iki hafta Sahneler azalmış zaten
Tam puanını bekliyorum@S.G.A.T. ben de oy kullanacağım şu iki hafta Sahneler azalmış zaten
Bu neyin oylaması
Oylamişim da Kaçacaak yeriizi de yok. Yapıcaz bişeyler ama dediğim gibi sahne çok iyi değil yada ben izleye izleye baydı beniEn çok özlenen dizi. Dosi yapmış. Avrupa Yakası güzellemesi gördüm forumda bi çok kişiden. Sizin gazınıza gelip seçtim. Beni yüz üstü bırakmayın
Aşko benim sahnem tazecik tam puanını bekliyor, izlediğin bayat sahnelere bak sıfırıOylamişim da Kaçacaak yeriizi de yok. Yapıcaz bişeyler ama dediğim gibi sahne çok iyi değil yada ben izleye izleye baydı beni
Oylamişim da Kaçacaak yeriizi de yok. Yapıcaz bişeyler ama dediğim gibi sahne çok iyi değil yada ben izleye izleye baydı beni
Avrupa Yakasının karşisinda rakip çıkan bir diziye ta puan verirmiim acabaAşko benim sahnem tazecik tam puanını bekliyor, izlediğin bayat sahnelere bak sıfırı
Şahika hiç bir zaman ince espiri yapmadı ve yapamadı Lahmacun yıyen birinden ince espiri mi beklenıyor beŞahika Koçarslanlı gibi bi karakter her yasa hitap edip güldürüyor görgüsüzlüğü ile. Oyunculuk ve ince esprileri kavrayacağına inanıyorum
Şahika hiç bir zaman ince espiri yapmadı ve yapamadı Lahmacun yıyen birinden ince espiri mi beklenıyor be
Kesinlikle salon bir kadın. Biraz daha lahmacun yese mutfak banyo filan arttırma gidecek (burhan style)İnsanları sınıflandırılma lütfen. Şahika sonradan görme olabilir ama tam bir salon kadınıdır.
Avrupa Yakasını sevdiğini bilmiyordum...Avrupa Yakasının karşisinda rakip çıkan bir diziye ta puan verirmiim acaba
Şahika hiç bir zaman ince espiri yapmadı ve yapamadı Lahmacun yıyen birinden ince espiri mi beklenıyor be
Kesinlikle salon bir kadın. Biraz daha lahmacun yese mutfak banyo filan arttırma gidecek (burhan style)
Beğeni attığın mesaj... Çok fenasın.Aile büyüklerin zaten jüri koltuğunda sana da bi yer ayarlarız
Unutma senin yapman gereken işi bu arada