Güzel şarkılar var eğlenceli bir hafta olacak herkes riskli olabilir
asıl kerem yandı @ÖzgürZehirlememişsindir inşallah milleti.
Bu ikisi de cok iyi aklima gelmisti ama forumun arabesk zevkine göre riskli olabilir.
kerem sen neden çarptırıyorsun bir de ramazanda dün sgatın yarışmasıBu ikisi de cok iyi aklima gelmisti ama riskli olabilir.
Neyi carpitiriyorum anlamadim?kerem sen neden çarptırıyorsun bir de ramazanda dün sgatın yarışması
senaryomla bu yarışma neden çarpıyor @keremNeyi carpitiriyorum anlamadim?
o kadar haber vermeye çalıştım vurulduğunda gelir görürNiye reyiz.
Senin gibi ölümsüz olmalı o da
keremi senaryomda vurdutcam yarışmadan kurtulamıyorum @Çiğdem
Senin gibi ölümsüz olmalı o da
Yalniz basrollere füze de carpsa ölmezler. Cünkü onlar basrol.Niye reyiz.
Bu nasıl aklıma gelmedi ya utandım kendimden.@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Herkese başarılar
Aklıma gelenlerden ve seçme ihtimalim olanlardan biriydi. Başarılar.Ruhuna sağlık Ruhsarcığım ölmemiş, elalem utansın o beni terk etmemiş.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu