Friends efsanesini seçmeyenler köfte gibi kızarıp biber gibi patlasın. Toygar Işıklı o şarkılarını diziler için bestelememişti galiba.Herkes sarkisini paylastigina göre aklima gelenleri suraya koyuyorum. @Ahmed @Özgür @Çiğdem @Forumdash @MayısKralı @dreamy @eskici @mrt-06 @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt @Aserat @phoebebuffay @denizz19
Diziler icin bestelenmisti, zaten birinin klibinde dizinin kendisi var. Digeri de Yaprak Dökümü'nün simgesi.Friends efsanesini seçmeyenler köfte gibi kızarıp biber gibi patlasın. Toygar Işıklı o şarkılarını diziler için bestelememişti galiba.
Agla Kalbim öyle ama Annem Gibi'de durum farkli. Klibi bile tamamen diziden olusuyor zaten. Onu kabul edebilirim.Toygar'ın Yaprak Dökümü şarkılarını düşündüm de risk alamam geçen haftadan sonra. @kerem Doktorlar'dan çok şarkı var ama hepsi Erol Köse sanatçısı albümlerindeydi o şarkılar dizi için değil.
Herkes sarkisini paylastigina göre aklima gelenleri suraya koyuyorum. @Ahmed @Özgür @Çiğdem @Forumdash @MayısKralı @dreamy @eskici @mrt-06 @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt @Aserat @phoebebuffay @denizz19
Aaa yok çok şükürZehirlememişsindir inşallah milleti.
Ihlamurlar Altında aklımdakilerden biriydiHerkes sarkisini paylastigina göre aklima gelenleri suraya koyuyorum. @Ahmed @Özgür @Çiğdem @Forumdash @MayısKralı @dreamy @eskici @mrt-06 @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt @Aserat @phoebebuffay @denizz19
Aceleye misafirler gider gitmez koştum mutfakta bulasıkları bırakıp Ama çok seçimin boşta kaldını gördüm tek bu değil @keremBu nasıl aklıma gelmedi ya utandım kendimden.
Her türlü şu anki şarkımı seçerdim tabii de ikinci seçeneğim olurdu muhtemelen aklıma gelse.
Bu şarkılar doktorların dizi müzikleri albümünde yer alıyor, yani dizinin orijinal müzikleriAgla Kalbim öyle ama Annem Gibi'de durum farkli. Klibi bile tamamen diziden olusuyor zaten. Onu kabul edebilirim.
@Forumdash 'a Friends'i önerdim. Seçimi ne olmuş bilmiyorum. Benden öneri isteyipte bana seçimini çıtlatmamasina -puan. Zaten dünde yüksek puanimı görmemişti diye biriken alacağim varFriends efsanesini seçmeyenler köfte gibi kızarıp biber gibi patlasın. Toygar Işıklı o şarkılarını diziler için bestelememişti galiba.
Bende arastirdigimda öyle cikti ama simdi daha cok emin oldum. Sarkiyi 1 saat önce @Forumdash kapti zaten.Bu şarkılar doktorların dizi müzikleri albümünde yer alıyor, yani dizinin orijinal müzikleri
Ekli dosyayı görüntüle 79179
Bilgi Kartı Sevda Karababa'nın 2.albümünde olan "Hislerimin Talebesiyim"de yer alan Annem Gibi şarkısnın söz & müzik: Halil Koçak - düzenleme: Hüseyin Çebişçi'ye ait. Şarkı, ayrıca 2006 yılında Grey's Anatomy'den uyarlar Doktor dizisinin soundtrack albümünde de yer aldı.
Şarkı ayrıca yayınladiği dönemde listelerde 7. sıralara kadar yükseldi. Dizi sayesinde popüleritesine kavuşsan şarknın kibi de Doktor'lar dizisinden oluşuyor.
Bunu dinlemiş olabilirim emin degilim, günü gelince dinlerim. Ağla Kalbim sayıliyorsa o dizideki, daha iyi seçim sanki ama bunu şuan bilmiyorum tabiki. Slow ise beni kazandın bil
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
@kerem de dedim kimse yabancı almıyor malasef. Herkes garantici klişe içindeler ayak uyduruyoruz@Forumdash 'a Friends'i önerdim. Seçimi ne olmuş bilmiyorum. Benden öneri isteyipte bana seçimini çıtlatmamasina -puan. Zaten dünde yüksek puanimı görmemişti diye biriken alacağim var
@xBUGRAx nın yazdiğini okuyunca ben de araştirdim. Oysa hemen cıkıyor Spotifyda da var hattaBende arastirdigimda öyle cikti ama simdi daha cok emin oldum. Sarkiyi 1 saat önce @Forumdash kapti zaten.
Ağla kalbim ve ilan-ı aşk daha kapılmadı ama Final puanı almak isteyenler kapmalı Herkes jenerik müzikleriyle gelmiş zaten. Güzelim Toygar Işıklı'dan 1 şarkı bile yokBende arastirdigimda öyle cikti ama simdi daha cok emin oldum. Sarkiyi 1 saat önce @Forumdash kapti zaten.