TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta (Dizi Müzikleri)

ilk sayfadaki listeyi alıp özellikle sadece benim ismimi itinayla silmem kral hareket :A puanıma yansıyacaktır bu :A @kerem @denizz19
@Forumdash bilir, ben bu tarz hareketleride ölçmekteyim :A

Galiba ben slowları yukarı hareketlileri aşağıya çekeceğim, 1-2 hareketli hariç :A @Yiğitt seninkinin iyi puan şansı artmakta :A

@MayısKralı dün oylamada hic yoktun 1 mesaj bile yazmadin. :(
Benim mesajımi alıntılamadan da sitem edebilirdin :A
Hakikaten şu Mayıskrali programi başlatan biri olarak niye bukadar fransız kaliyor :A bi de yarışmacı oldu ve ilk eleme gecesi yaptığina bak. Şarkısını değiştirmeseydi keşke. tekmeyi atardik :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Hakikaten şu Mayıskrali programi başlatan biri olarak niye bukadar fransız kaliyor :A bi de yarışmacı oldu ve ilk eleme gecesi yaptığina bak. Şarkısını değiştirmeseydi keşke. tekmeyi atardik :A
Unutmustur belki seni etiketlemeyi, takma yine böyle ayrintilara. :A

Unutmustur belki seni etiketlemeyi, takma yine böyle ayrintilara. :A
hayır sebebini sonra farkettim. Bu unutmak değil çünku senin etiketin. Ben özellikle silindim. Kendi etiketin ve o etiket listesine bak sıralamalardan anlarsın. Ben detaycıyim ve bildirim gelmeyince haliyle baktım😊 ama tabiki puanlamayi etkilemez. Onu şakasına diyorum.

• Beğendim
Reactions: kerem
hayır sebebini sonra farkettim. Bu unutmak değil çünku senin etiketin. Ben özellikle silindim. Kendi etiketin ve o etiket listesine bak sıralamalardan anlarsın. Ben detaycıyim ve bildirim gelmeyince haliyle baktım😊 ama tabiki puanlamayi etkilemez. Onu şakasına diyorum.
@MayısKralı'ni diskalifiye edebiliriz. :A

Beni etiketlemeden yazmışsın. :A