Aynen alıştık artıkYalniz basrollere füze de carpsa ölmezler. Cünkü onlar basrol.
Aynen alıştık artıkYalniz basrollere füze de carpsa ölmezler. Cünkü onlar basrol.
OkAklıma ilk gelen Kavak Yelleriydi bu arada. Lise dönemimde en çok dinlediğim şarkılar Kavak Yelleri dizisinde olduğu için aklıma hemen o geldi. Kimsenim seçmemiş olması @Çiğdem 'in temiz kalpliliğinden bence.
Aklıma gelenlerden ve seçme ihtimalim olanlardan biriydi. Başarılar.
Bana Bir Masal Anlat Baba. (Süper Baba)Teşekkürler, şu an hangi şarkıyı seçtin?
Sen bulursun bir yolunu.
Atttan inip eşeğe binmişBana Bir Masal Anlat Baba. (Süper Baba)
Bana Bir Masal Anlat Baba. (Süper Baba)
ilk sayfadaki listeyi alıp özellikle sadece benim ismimi itinayla silmem kral hareket puanıma yansıyacaktır bu @kerem @denizz19Ruhuna sağlık Ruhsarcığım ölmemiş, elalem utansın o beni terk etmemiş.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
@MayısKralı dün oylamada hic yoktun 1 mesaj bile yazmadin.ilk sayfadaki listeyi alıp özellikle sadece benim ismimi itinayla silmem kral hareket puanıma yansıyacaktır bu @kerem @denizz19
@Forumdash bilir, ben bu tarz hareketleride ölçmekteyim
Galiba ben slowları yukarı hareketlileri aşağıya çekeceğim, 1-2 hareketli hariç @Yiğitt seninkinin iyi puan şansı artmakta
Benim mesajımi alıntılamadan da sitem edebilirdin@MayısKralı dün oylamada hic yoktun 1 mesaj bile yazmadin.
Unutmustur belki seni etiketlemeyi, takma yine böyle ayrintilara.Benim mesajımi alıntılamadan da sitem edebilirdin
Hakikaten şu Mayıskrali programi başlatan biri olarak niye bukadar fransız kaliyor bi de yarışmacı oldu ve ilk eleme gecesi yaptığina bak. Şarkısını değiştirmeseydi keşke. tekmeyi atardik
hayır sebebini sonra farkettim. Bu unutmak değil çünku senin etiketin. Ben özellikle silindim. Kendi etiketin ve o etiket listesine bak sıralamalardan anlarsın. Ben detaycıyim ve bildirim gelmeyince haliyle baktım😊 ama tabiki puanlamayi etkilemez. Onu şakasına diyorum.Unutmustur belki seni etiketlemeyi, takma yine böyle ayrintilara.
@MayısKralı'ni diskalifiye edebiliriz.hayır sebebini sonra farkettim. Bu unutmak değil çünku senin etiketin. Ben özellikle silindim. Kendi etiketin ve o etiket listesine bak sıralamalardan anlarsın. Ben detaycıyim ve bildirim gelmeyince haliyle baktım😊 ama tabiki puanlamayi etkilemez. Onu şakasına diyorum.
Benim mesajımi alıntılamadan da sitem edebilirdin
Hakikaten şu Mayıskrali programi başlatan biri olarak niye bukadar fransız kaliyor bi de yarışmacı oldu ve ilk eleme gecesi yaptığina bak. Şarkısını değiştirmeseydi keşke. tekmeyi atardik
seni alintiladiğım mesajı görme bunu gör sana yüksek puan verdik teşekkür bile almadik @keremBeni etiketlemeden yazmışsın.