OlabilirKimse oruc tutmuyor bence forumda sen ve 1-2 kisi haric.![]()
Bilmiyor olabilirsin, açıp dinleyebilirsin 1 dakika zaten. Tam senlik şarkı, o nedenle yorumlamamana ve bilmemene şaşırdım.@Yiğitt basmış olmamışıben seninkini bilmiyorum. O bilmediklerim kategorisinde
Benim yarışmalarımı araştırın. 90'lar 2000'ler ve yabaci jenerikler olmak üzere 3 ayri konseptim vardı@xBUGRAx @dreamy @Forumdash @xemrexxx
Slowlar daha ilgi çekiciCennet Mahallesi sever misin.![]()
Çocuklar Duymasın güzel işte değiştirme.
Diziyi izlemiş miydinSonra beklentiye giriyorsunuz. daha iyileri gelince aşagılara kayabilir ama şu aşamada tek diyeceğim sevdiğim bir şarki@xemrexxx düetlerde yarışmıstı galiba onlarla
![]()
Yorum alma yasagi getirmeliyim sanirim.
ÇD daha iyi.
Aman tamam sormadık .ss değiştirmiyorumYorum alma yasagi getirmeliyim sanirim.![]()
10+ puandan 2-3 puana düşersin benim listemde
Slowlar daha ilgi çekici![]()
Benim de aklımdan geçmişti.😱 Evet.Nerden bildin.
![]()
O zamanlar dizi izlemiyordum napiim@Bully sinsisi beni kötüleyen mesajı koklayarak buluyor hemen damlamış
Düşmeyelim birbirimize
![]()
Hatırla Sevgili izlemeyip Beren fanı olmak da iyiymişŞarkıya yüksek ver de düşmeyelim.
@Bully eskilerden, Hatırla Sevgili onun için zirve demek... Tabi KALP atacak.
"Hatirla sevgili, o eski günleri " bu mu? onu çağrıştırdı ve orta şekerli eğer oysaBilmiyor olabilirsin, açıp dinleyebilirsin 1 dakika zaten. Tam senlik şarkı, o nedenle yorumlamamana ve bilmemene şaşırdım.![]()