Kara Melek seçebilirdinÇocuklar Duymasın ile geliyorum çok dizi olunca kafam curcuna olmuştu ama geçti
Kara Melek seçebilirdinÇocuklar Duymasın ile geliyorum çok dizi olunca kafam curcuna olmuştu ama geçti
ÇD ile geleceğim ilk kararıma karar kıldımBen severim. İzlediğim dizi ile bağ kurarım dinlerken
Hatırla Sevgili izlemeyip Beren fanı olmak da iyiymiş
Youtube'da var bölümleri tek parça, izlesene Umut
Ciddi bi fark olmaz ikisi arasında ben oyum içinÇD ile geleceğim ilk kararıma karar kıldım
EvetDiziyi izlemiş miydin
Sen İçerde'de sevmezsinSevmem
Herkes seçince açıkla bence merak ettim.Aklimda 5 tane sarki var ve neden kimse onlari secmiyor...
Beren fanı olup Hatırla Sevgili izlememek mi 😱İstediğim entrikayı bulacağımı sanmıyorum
Yarin'a kalir o zaman.Herkes seçince açıkla bence merak ettim.
Seninki de iyi uzun bir zaman sonra benden güzel bir puan alacaksın gibiSahte romanlık yapmazsan iyi geçiniriz bu hafta.
Beren fanı olup Hatırla Sevgili izlememek mi 😱
Aşk-ı Memnu'dan sonra Beren'in en iyi dizisi...
İzlediysen iyiEvet
Sen İçerde'de sevmezsin
Seçtik artık dursun bu. Sözlü olması koşulu olmasaydı ben yabancıyla gelecektim kısmet değilmiş.@Yiğitt basmış olmamışı ben seninkini bilmiyorum. O bilmediklerim kategorisinde
Benim yarışmalarımı araştırın. 90'lar 2000'ler ve yabaci jenerikler olmak üzere 3 ayri konseptim vardı @xBUGRAx @dreamy @Forumdash @xemrexxx
Hem de neler neler var neler nelerŞarkımı değiştirdikten sonra baktım da gerçekten çok güzel şarkılar var seçilmeyen.
Benim de aklımdan geçmişti. Bizim Hikaye’yi seçtikten sonra herkes eskilerle gelince ben de bakayım dedim Kara Melek’i gördüm dinledim aklıma geldiniz.