Kara Melek seçebilirdinÇocuklar Duymasın ile geliyorum çok dizi olunca kafam curcuna olmuştu ama geçti![]()
Kara Melek seçebilirdinÇocuklar Duymasın ile geliyorum çok dizi olunca kafam curcuna olmuştu ama geçti![]()
ÇD ile geleceğim ilk kararıma karar kıldımBen severim. İzlediğim dizi ile bağ kurarım dinlerken![]()
Hatırla Sevgili izlemeyip Beren fanı olmak da iyiymiş
Youtube'da var bölümleri tek parça, izlesene Umut![]()
Ciddi bi fark olmaz ikisi arasında ben oyum içinÇD ile geleceğim ilk kararıma karar kıldım![]()
EvetDiziyi izlemiş miydin![]()
Sen İçerde'de sevmezsinSevmem![]()
Herkes seçince açıkla bence merak ettim.Aklimda 5 tane sarki var ve neden kimse onlari secmiyor...
Beren fanı olup Hatırla Sevgili izlememek mi 😱İstediğim entrikayı bulacağımı sanmıyorum![]()
Yarin'a kalir o zaman.Herkes seçince açıkla bence merak ettim.![]()
Seninki de iyi uzun bir zaman sonra benden güzel bir puan alacaksın gibiSahte romanlık yapmazsan iyi geçiniriz bu hafta.![]()
Beren fanı olup Hatırla Sevgili izlememek mi 😱
Aşk-ı Memnu'dan sonra Beren'in en iyi dizisi...
İzlediysen iyiEvet
Sen İçerde'de sevmezsin![]()
Seçtik artık dursun bu.@Yiğitt basmış olmamışıben seninkini bilmiyorum. O bilmediklerim kategorisinde
Benim yarışmalarımı araştırın. 90'lar 2000'ler ve yabaci jenerikler olmak üzere 3 ayri konseptim vardı@xBUGRAx @dreamy @Forumdash @xemrexxx
Hem de neler neler var neler nelerŞarkımı değiştirdikten sonra baktım da gerçekten çok güzel şarkılar var seçilmeyen.![]()
Benim de aklımdan geçmişti.Bizim Hikaye’yi seçtikten sonra herkes eskilerle gelince ben de bakayım dedim Kara Melek’i gördüm dinledim aklıma geldiniz.
![]()