Olabilir ben yadırgamam kimseyi ama bazilari iş ve okul bahanesine sığınırdi. Şimdi o bahane olmayınca rahatlıkla tutmadim diyebilirlerKimse oruc tutmuyor bence forumda sen ve 1-2 kisi haric.
Bilmiyor olabilirsin, açıp dinleyebilirsin 1 dakika zaten. Tam senlik şarkı, o nedenle yorumlamamana ve bilmemene şaşırdım.@Yiğitt basmış olmamışı ben seninkini bilmiyorum. O bilmediklerim kategorisinde
Benim yarışmalarımı araştırın. 90'lar 2000'ler ve yabaci jenerikler olmak üzere 3 ayri konseptim vardı @xBUGRAx @dreamy @Forumdash @xemrexxx
Slowlar daha ilgi çekiciCennet Mahallesi sever misin.
Çocuklar Duymasın güzel işte değiştirme.
Diziyi izlemiş miydinSonra beklentiye giriyorsunuz. daha iyileri gelince aşagılara kayabilir ama şu aşamada tek diyeceğim sevdiğim bir şarki @xemrexxx düetlerde yarışmıstı galiba onlarla
Yorum alma yasagi getirmeliyim sanirim.
ÇD daha iyi.
😱 Evet. Nerden bildin.Kara Melek mi.
Aman tamam sormadık .ss değiştirmiyorumYorum alma yasagi getirmeliyim sanirim.
10+ puandan 2-3 puana düşersin benim listemde
Slowlar daha ilgi çekici
Benim de aklımdan geçmişti. Bizim Hikaye’yi seçtikten sonra herkes eskilerle gelince ben de bakayım dedim Kara Melek’i gördüm dinledim aklıma geldiniz.😱 Evet. Nerden bildin.
O zamanlar dizi izlemiyordum napiim @Bully sinsisi beni kötüleyen mesajı koklayarak buluyor hemen damlamış Düşmeyelim birbirimize
Hatırla Sevgili izlemeyip Beren fanı olmak da iyiymişŞarkıya yüksek ver de düşmeyelim.
@Bully eskilerden, Hatırla Sevgili onun için zirve demek... Tabi KALP atacak.
"Hatirla sevgili, o eski günleri " bu mu? onu çağrıştırdı ve orta şekerli eğer oysaBilmiyor olabilirsin, açıp dinleyebilirsin 1 dakika zaten. Tam senlik şarkı, o nedenle yorumlamamana ve bilmemene şaşırdım.