Bir iki eleneyim de habire de elenmeyeyimYorucu gerçekten bu şarkıyı ile zor seçtim
![]()
Biz seni gazlar alırız yine
Bir iki eleneyim de habire de elenmeyeyimYorucu gerçekten bu şarkıyı ile zor seçtim
![]()
Onun belli bi takvimi varMS zamanlari yoksun ki gerci istesem de yapamam.![]()
Tamam ağlama yanında @kerem i de götürebilirsin.Sarapya hangi Caminin yanı ben hemen giderim. Zaten o çocuk zihninle küçük prens gibi her evi bi gezegen zannetmişsindir![]()
Gelecek sezon katilacak.
Döndügümde yaparim, cokmu zor.Onun belli bi takvimi varSen de yoksun benim olmadiğim zaman daha gecen demiştin
![]()
Sus Hayiirrr!!!! diye bagirislarini unutmadim hala.Rachel zaten hizmete devam eder onsuz olmaz![]()
Sus Hayiirrr!!!! diye bagirislarini unutmadim hala.![]()
Söyledi @kerem ama ben istemedim. Eğlenmek için demişler ben kazanmak ve hır gür çıkartmak için gelirim@Bully @Maskeli Fedai
Tamam işte senin çıkardiğin hır-gürle ben eğlenıyorumGelecek sezon katilacak.Eglenmek icin dahil olmuyor cünkü. Dahil olsaydi kesin kazanirdi.
Döndügümde yaparim, cokmu zor.![]()
Tamam işte senin çıkardiğin hır-gürle ben eğlenıyorumNeyse sene katılmasam da juri uyeliğimle hırını gürünü görüceksin
![]()
Sen kaç ayda dönuyorsunGelecek sezon katilacak.Eglenmek icin dahil olmuyor cünkü. Dahil olsaydi kesin kazanirdi.
Döndügümde yaparim, cokmu zor.![]()
Belki belanın ta kendisiyimdir sen belayı cekıyorsundurŞu tehditlerin başına bela olur söyliim![]()
Sen kaç ayda dönuyorsunDönuşune göre kolaylaşir
![]()
Kurban bayramıyla birleştircemSen ne zaman gideceksin yine![]()
Yaklasik 3 ay.Sen kaç ayda dönuyorsunDönuşune göre kolaylaşir
![]()
Belki belanın ta kendisiyimdir sen belayı cekıyorsundur@kerem
Yok, sen bilmiyorsun bunu allem eder kallem eder bezdirirdi sizleri.Tamam işte senin çıkardiğin hır-gürle ben eğlenıyorumNeyse sene katılmasam da juri uyeliğimle hırını gürünü görüceksin
![]()
Hmm bendn önce dönuyorsunYaklasik 3 ay.4'te olabilir.
En son yine 3 ay yoktum.![]()
Seninki ne zaman?Hmm bendn önce dönuyorsun![]()