Daha iyileri var arşivde, bu gece ve yarın gündüz iyice toparlayacağım görselleri.işte yeniler üste gelince sıralaman daha da düşecek, öyle hesap et Baya iyiler geldi çünkü
Evrim'in ağlamalı halini atacaksın demek
Daha iyileri var arşivde, bu gece ve yarın gündüz iyice toparlayacağım görselleri.işte yeniler üste gelince sıralaman daha da düşecek, öyle hesap et Baya iyiler geldi çünkü
Evrim'in ağlamalı halini atacaksın demek
Cöp cok güzel sarki ya. Bayiliyorum ben Cöp'e. Sen niye sevmiyorsun anlamadim. Sebastian mi güzel yoksa Kerimcanli Krema mi?Evet Handeyle yariştim işte. Bir sanatcı seciyorsun ama butun şarkılarini kullanabiliyorsun. Ben de en beteri diye Çöple girmiştim @dreamy
Gerçekten en sevmediğim çöp ve evlilik sandalı denen şarkısı Hande'nin Krema klipsiz gidiyo Krema dedin sabah gördüğüm haber aklıma geld Kudurdum haberi görünce. Neyse birazdan isyan ederim durum güncelemem deCöp cok güzrl sarki ya. Bayiliyorum ben Cöp'e. Sen niye sevmiyorsun anlamadim. Sebastian mi güzel yoksa Kerimcanli Krema mi?
Ben Sertab'la sampiyon oldum neyse ki. Ilk ve son kez yaristim ve zirvede bitirdim.
Zevksizlikte yine ve yine sınır tanımıyorsun.Cöp cok güzel sarki ya. Bayiliyorum ben Cöp'e. Sen niye sevmiyorsun anlamadim. Sebastian mi güzel yoksa Kerimcanli Krema mi?
Ben Sertab'la sampiyon oldum neyse ki. Ilk ve son kez yaristim ve zirvede bitirdim.
Garip bir olaymış. Armağan-Acı Veriyor nere, Çöp nere.Ona da zoraki girmiştim zaten Diyorum ya çöple iyi puan aldım Armağanla yada Acı Veriyorla elediler kulaksızlar
Çöp şarkısını övüp durmayınn yeter bee ağlıcam sinirden Kelepçe @Harunnn60 nun tekbildiği Hande şarkısı @ÇiğdemÇöp gereken güzel şarkı bu arada. Siz nasıl bi Hande fanısıniz @Forumdash @kerem @dreamy
Birde Kelepçe baya güzel. Hande'nin hakkı verilmemiş iki şarkısı
Iste Rachel, iste milli sef.Çöp gereken güzel şarkı bu arada. Siz nasıl bi Hande fanısıniz @Forumdash @kerem @dreamy
Ben Hande fanı değilim.Çöp gereken güzel şarkı bu arada. Siz nasıl bi Hande fanısıniz @Forumdash @kerem @dreamy
Siz iki zevksiz birbirinizi avutun böyle.
Çöp şarkısını övüp durmayınn yeter bee ağlıcam sinirden Kelepçe @Harunnn60 nun tekbildiği Hande şarkısı @Çiğdem
Gideyim yarın akşama kendimi doldurayım. Elenenince duygusal boşluga düşeyim filan unuturum şuanı heralde @sokak sanati
Ben Hande fanı değilim.
Kelepçe’ye bayılıyorum özellikle girişine. Çok moda sokuyor, aşırı cool bir şarkı. @Forumdash
Seninle gurur duyuyorum evladım Geride bırakacağim senin gibi fidanlar var çok şükür Bu arada 23 nisan bayramın kutlu olsunSiz iki zevksiz birbirinizi avutun böyle.
Gideyim yarın akşama kendimi doldurayım. Elenenince duygusal boşluga düşeyim filan unuturum şuanı heralde @sokak sanati
Sus yoksa Beyna'yi üstüne salarim sonra gelir dilini ve kollarini keser.Siz iki zevksiz birbirinizi avutun böyle.
Bence bu zevksizliginle elenmeyi hak ettin. @sokak sanatiGideyim yarın akşama kendimi doldurayım. Elenenince duygusal boşluga düşeyim filan unuturum şuanı heralde @sokak sanati
Kesinlikle bambaşka bir sound Klip de tr standartlarının üstüBen Hande fanı değilim.
Kelepçe’ye bayılıyorum özellikle girişine. Çok moda sokuyor, aşırı cool bir şarkı. @Forumdash
Abartma bence...Seninle gurur duyuyorum evladım Geride bırakacağim senin gibi fidanlar var çok şükür Bu arada 23 nisan bayramın kutlu olsun
Sana olmamış atarak stres atacağım artık işe yarıyor