TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 8. Hafta (90'lar)

@dreamy oyları
11- Demet Akalın
10- Yalın
9- İrem Derici
8- Gülben Ergen
7- Sezen Aksu
6- Ahmet Kaya
5- Gökhan Türkmen
4- Sertab Erener
3- Kenan Doğulu
2- Hande Yener
1- Zülfü Livaneli

MusicSurvivor'da Yanarım'la ben yarıştığımda yüzsüz @dreamy'nin bana verdiği oyu buldum. O puanı verdikten sonra şimdi aynı şarkı ve aynı recapla 1. olmayı bekliyor. Resmen skandal. Hadi taşlayalım bunu. :A

@Yiğitt @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @MayısKralı @xBUGRAx @Bully @alperuz @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @eskici @Çiğdem
Sertab fanı olarak bizden Sertab'a düşük oy vermemizi mi istiyorsun 😱

Ben de ilk sezondaki sıralamamı baz alacağim ama çok güzel yeni şarkılar var şimdi, aralara serpiştireceğim ve Yanarım sanki sıralama olarak iyi bir yerde değildi bende:A baş jürilik nedeniyle puan iyiydi ama sıralama aşağılardaydı :A @dreamy
tabi recaplar belki kurtarır onu. Bekleyip göreceğiz :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and kerem

Ben de ilk sezondaki sıralamamı baz alacağim ama çok güzel yeni şarkılar var şimdi, aralara serpiştireceğim ve Yanarım sanki sıralama olarak iyi bir yerde değildi bende:A baş jürilik nedeniyle puan iyiydi ama sıralama aşağılardaydı :A @dreamy
@dreamy yarisiyorsa bir sey olmaz, istedigin gibi düsük verebilirsin. :A

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: dreamy and Dosi
Hande'nin çöp şarkısıydı galiba onla iyi puan alıp Armağan yada Acı Veriyorla elenmiştim ikinci hafta:F Ayy yine aklıma forumun zevksizliği geldi:F @dreamy
Sen MS’ye katılmış mıydın. 😱
Şu oy değiştirme işini bir düşüneyim ben. :A Nasılsa yarın akşama kadar vaktim var. :A
Senin gibi adil bir jüriye yakışmıyor. :A

Sana çok güzel teşekkür görselleri düşünmüştüm halbuki...

Sen MS’ye katılmış mıydın. 😱

Senin gibi adil bir jüriye yakışmıyor. :A

Sana çok güzel teşekkür görselleri düşünmüştüm halbuki...
Diğer haftalara artık :A son 3 te olmayacaksin ama, onlar garanti sıralamasi belli, ilk sirada belli. Sonrakileri ben de bilemiyorum daha :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Diğer haftalara artık :A son 3 te olmayacaksin ama, onlar garanti sıralamasi belli, ilk sirada belli. Sonrakileri ben de bilemiyorum daha :A
İlk sezonki puanın ortalamaymış kontrol ettim. :A

Evrim’den çok güzel görseller derledim kötü bir fotoğrafını senin puanın için ayarlarım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İlk sezonki puanın ortalamaymış kontrol ettim. :A

Evrim’den çok güzel görseller derledim kötü bir fotoğrafını senin puanın için ayarlarım. :A
işte yeniler üste gelince sıralaman daha da düşecek, öyle hesap et :A Baya iyiler geldi çünkü :bhr:

Evrim'in ağlamalı halini atacaksın demek :T:

• Güldürdün
Reactions: dreamy

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961