Sana olmamış atarak stres atacağım artık işe yarıyor
9. gezenden bir yarismacim var her gün sarki secip oylarini gecte olsa yollayabiliyor, dünya tarihinde bir ilk.Seninle gurur duyuyorum evladım Geride bırakacağim senin gibi fidanlar var çok şükür Bu arada 23 nisan bayramın kutlu olsun
Gülmeyi hak etmelisin önce Yoksa haram ederim o gülüşü sana
Aman Allahım ergenlik isyanına da başladi 😡😡😡😡 bu çocugu hep sen azdırıyorsun @sokak sanatiAbartma bence...
Gülmeyi hak etmelisin önce Yoksa haram ederim o gülüşü sana
Aman Allahım ergenlik isyanına da başladi 😡😡😡😡 bu çocugu hep sen azdırıyorsun @sokak sanati
atasına el kadlıracak nerdeyse
Dikkat et Kurp yapmayayım seni.9. gezenden bir yarismacim var her gün sarki secip oylarini gecte olsa yollayabiliyor, dünya tarihinde bir ilk.
Rekabete gelemem ben Sadece böyle eğlenmek için girdim @keremİyice yarışma moduna girmişsin güzel. Senin gibi bir müzik insanı niye uzak kaldı bu kadar sene yarışmalardan anlamamıştım zaten
Dilini kes. İşaret diliyle anlaşiriz @dreamy
Normalde o mesaj disslikti ama yaşına hürmeten..Aman Allahım ergenlik isyanına da başladi 😡😡😡😡 bu çocugu hep sen azdırıyorsun @sokak sanati
atasına el kadlıracak nerdeyse
Kallopya gezegeninin krali da pesimizde. @dreamy'i alip idam etmek istiyorlar. En iyisi @dreamy'i sonsuza kadar köle yapip koruyalim. Bir gün lazim olur belki.Dikkat et Kurp yapmayayım seni.
Böyle hürmet edesin diye elllerini kestirtmedim @sokak sanati ama laf sokan dilini kestircemNormalde o mesaj disslikti ama yaşına hürmeten..
@sokak sanati nı üst düzey okla Sarapya’ya gönderelim bence toptan kurtuluruz kendisinden.
Yok burdaki amacım besbelli zatenMS'ye de alacagim seni.
MS zamanlari yoksun ki gerci istesem de yapamam.Yok burdaki amacım besbelli zaten
Bir iki eleneyim de habire de elenmeyeyim Yorucu gerçekten bu şarkıyı ile zor seçtimElenince üzülmeyeceksen bence devamlı katılmalısın. Farklı tatlar sunuyorsun
@sokak sanati nı üst düzey okla Sarapya’ya gönderelim bence toptan kurtuluruz kendisinden.