Demisti ama 2 gündür hala ses seda yok, bence sen Sarapya timarhanesinden foruma baglaniyorsun.Bu arada oylama ne zaman başlıyor direkt oylarım elinde olacak bu sefer. Çok iyi şarkılar var oylamak için sabırsızlanıyorum.![]()
Demisti ama 2 gündür hala ses seda yok, bence sen Sarapya timarhanesinden foruma baglaniyorsun.Bu arada oylama ne zaman başlıyor direkt oylarım elinde olacak bu sefer. Çok iyi şarkılar var oylamak için sabırsızlanıyorum.![]()
Demisti ama 2 gündür hala ses seda yok, bence sen Sarapya timarhanesinden foruma baglaniyorsun.@Forumdash @sokak sanati @Bully @Çiğdem @eskici @Yiğitt @denizz19
Köy dedigi 9. gezegen herhalde, her seyi sana yikmak icin güzel bahane.Köye gitmiş internet sıkıntısı varmış. Yabancı dizi etkinliğinide bana yıktı![]()
Köy dedigi 9. gezegen herhalde, her seyi sana yikmak icin güzel bahane.![]()
Çattık belayaAsiri inatci biriyimdir, her hafta oy kullanana kadar sizi son dakikaya kadar asla rahat birakmayacagim.![]()
Bence o kadar da emin olma.Oylarımı dün gece kullanmıştım zaten güzel şarkılar vardı Delikanlım'a kafa tutabilecek 1 ya da 2 şarkı vardı![]()
2 saati kaldi oylarini kullanmazsa, basarim -20'yi.Oranın bir ismi var. Sarapya![]()
2 saati kaldi oylarini kullanmazsa, basarim -20'yi.![]()
Rahel durumu açıklamış.Demisti ama 2 gündür hala ses seda yok, bence sen Sarapya timarhanesinden foruma baglaniyorsun.@Forumdash @sokak sanati @Bully @Çiğdem @eskici @Yiğitt @denizz19
biraz beklet almanyadasın sen demi @kerem 23 nisan bugünde 21.00 de herkes istiklal marşı söyleyecekPersembe 21:00'da aciklanacak demistim zaten.![]()
Kim istiklal marşı söyleyecek?biraz beklet almanyadasın sen demi @kerem 23 nisan bugünde 21.00 de herkes istiklal marşı söyleyecek
Şaşırdı @kerem @The_Erinch@kerem Pek Türkiye Gündeminden haberin yok anlaşılan.
Saat 21:00 de Türkiyede 23 Nisana Özel olarak Balkonlarda İstiklal Marşı Okunacak.
O nedenle 21:15 gibi başlamanı tavsiye ediyorum.
Belki haberi yoktur; internet yada tv de denk gelmemiş olabilir.