Güzel bir şeydir inşallah.
Cumhuriyet sanatçısı.
Aşkım ruhum her zaman seninle, bedenimin de seninle olması için şehirler arası yasağın kalkması lazımBen tekim evde, gelsene
Aşkım ruhum her zaman seninle, bedenimin de seninle olması için şehirler arası yasağın kalkması lazım
Ahlaksızlar..Ben tekim evde, gelsene
Ne o kıskandın mı @YiğittAhlaksızlar..
Ne kadar da sahiplenici bir karakter.@Yiğitt'i kıskandım..
HADSİZZZZZZZZZZZ@Yiğitt'i kıskandım..
Bize hala gelmedi
11 gün oldu.
İzmir de vurdu gol oldu, bize de geldi bugün kodlar 3 büyük şehir dışında oturanlar yerini bilsin, her şey sıraylaTelefona kod geliyor, en yakın eczaneye gidip kodu gösteriyorsun veriyorlar
Torpilliler.. Gün gelecek sizin hegemonyanızı bitireceğizİzmir de vurdu gol oldu, bize de geldi bugün kodlar 3 büyük şehir dışında oturanlar yerini bilsin, her şey sırayla
1. sipariş 12, 2. sipariş ise 5. güne girdi bugün itibariyle.İzmir de vurdu gol oldu, bize de geldi bugün kodlar 3 büyük şehir dışında oturanlar yerini bilsin, her şey sırayla
O uygulama kalktı bence Kod yolladıklarına göre1. sipariş 12, 2. sipariş ise 5. güne girdi bugün itibariyle.
(Bitiremediler )Torpilliler.. Gün gelecek sizin hegemonyanızı bitireceğiz
O sistemle yapamadılar ya, kod olayı farklı zaten. Bölgenizdeki eczanelere dağıtılınca maskeler, size kod gönderiliyor benim anladığım o1. sipariş 12, 2. sipariş ise 5. güne girdi bugün itibariyle.
En az 1 hafta daha maskesiz kalacağız demektir bu.(Bitiremediler )
O sistemle yapamadılar ya, kod olayı farklı zaten. Bölgenizdeki eczanelere dağıtılınca maskeler, size kod gönderiliyor benim anladığım o
Torpilliler.. Gün gelecek sizin hegemonyanızı bitireceğiz
@Maskeli Fedai felçİzmir de vurdu gol oldu, bize de geldi bugün kodlar 3 büyük şehir dışında oturanlar yerini bilsin, her şey sırayla