Maskeli Fedai
Favori Üye
Sen Kocaeli'de yaşıyorsun değil miBu dediğine kendin inanıyon mu acaba
Sen Kocaeli'de yaşıyorsun değil miBu dediğine kendin inanıyon mu acaba
İstanbulSen Kocaeli'de yaşıyorsun değil mi
Ohaaa 😱 Kocaeli mevzusu neydi pekiİstanbul
Kocaelini nerden duydun senOhaaa 😱 Kocaeli mevzusu neydi peki
Orda vakalar var diye seni etiketlemişlerdi hatta Oradan kalmış aklımda İstanbul hep ayrıcalıklı bu ülkede..Kocaelini nerden duydun sen
Ailem orada bende oradayım şuanOrda vakalar var diye seni etiketlemişlerdi hatta Oradan kalmış aklımda İstanbul hep ayrıcalıklı bu ülkede..
Ailen sana katlanıyor Iyy düşman başına..Ailem orada bende oradayım şuan
Pek sevmezler zaten beni Ama mecburiyet...Ailen sana katlanıyor Iyy düşman başına..
Şaka bir yana dikkat edin. Oralar bayağı sıkıntılı.. Gerçi her yer sıkıntılı
ŞaşırmadımPek sevmezler zaten beni Ama mecburiyet...
Evet hemde çok sıkıntılı, bugün hastaneye gitmek zorunda kaldım ecel terleri döktüm
Sen seviyorsun ya o yeter banaŞaşırmadım
Hastaneler uzak durulması gereken yerler Tam bir önlem falan da almadık ne olacak böyle bilmiyorum..
İlk dediğin için yav hehe diyorumSen seviyorsun ya o yeter bana
Umarım bir şey kapmamışımdır, zaten boştu 5 - 6 kişi vardı, girişte ateşimi ölçtüler falan
Aileni çok iyi anlıyorum anne babana saygılar.Pek sevmezler zaten beni Ama mecburiyet...
Evet hemde çok sıkıntılı, bugün hastaneye gitmek zorunda kaldım ecel terleri döktüm
Yazık...İlk dediğin için yav hehe diyorum
Valla hayırlısı saldım..
Niyeymiş herkes herkesi sevmek zorunda değilAileni çok iyi anlıyorum anne babana saygılar.
Ercüment Ovalı, 23 Nisan'da tüm dünya bizim çalışmalarımızı görecek demiş. Sanmam, aşı daha çıkmaz ama epey gelişen bir şeyler var sanırım.
Ülkemle gurur duyuyorum..
Dediğim gibi, ilerlemeleri ve son durumu anlatacaklardır. Aşı bulunması şu an için imkansız, sonbahara anca bulunur.
Aşı en erken sonbaharda çıkar Bakan da dün kendisi dediDediğim gibi, ilerlemeleri ve son durumu anlatacaklardır. Aşı bulunması şu an için imkansız, sonbahara anca bulunur.