Rap dinle de biraz kulağının pası silinsin.8. haftaya inş.![]()
Rap dinle de biraz kulağının pası silinsin.8. haftaya inş.![]()
Bu yarışmayı kendimden bir haftalığına mahrum edesim var.Rap dinle de biraz kulağının pası silinsin.![]()
Bu yarışmayı kendimden bir haftalığına mahrum edesim var.![]()
Boşsanız sizi şuraya alalım kırmayın beni. Toplamda 4 grup var, her grupta da beşer dakikalık recap videoları sizi bekliyor.Kız @Çiğdem bunağına ne bakıyon sen![]()
Yarın ben devralıyorum merak etme.Ahahah o öyle olmuyor işte@kerem ve @sokak sanati sanati listeli bi şekilde atıyorlardi
Ben sekme sekme ona mı ugraşmcam
Mobil olanlara da bunu demedin dimi
![]()
O şarkıyla elenmeyi kesinlikle haketmiyordun, geçmiş olsun.Sonra suçlu ben oluyorum ilginç.Neyse bu çelişkilere daha fazla meze olmayacağım.
![]()
Yok artık bundan sonra yarışmacılığa tövbe.O şarkıyla elenmeyi kesinlikle haketmiyordun, geçmiş olsun.
MS 10. sezonuna davet ediyorum seni.![]()
MS? Hem senin kanalında yayınlanıyor?Yok artık bundan sonra yarışmacılığa tövbe.Ha belki çok istersem bunun 3. sezonuna katılırım.
![]()
MS'yi zamanında Kenan Doğulu'yla 5. olarak zirvede bıraktım.MS? Hem senin kanalında yayınlanıyor?![]()
Yok zirve değil orası, gel 10. sezonda daha iyisini başar.MS'yi zamanında Kenan Doğulu'yla 5. olarak zirvede bıraktım.Arada ufak bir All-Star hezimeti vardı ama onu saymıyorum.
![]()
Jüri olarak desteğim sonsuz ama forum yüzünden sonra hevesim çok fena kaçtı maalesef.Yok zirve değil orası, gel 10. sezonda daha iyisini başar.
Hem bu sezona özel format değişikliği düşünüyorduk, @Çiğdem'le konuşmadık gerçi ama bu sezon kaçmaz.![]()
Duan kabul olmuş. Elenerek benim oylarımdan kurtulmuş oldun hahah
Sonradan biraz daha sevmeye başladım ama hâlâ fazla abartıldığını düşünüyorum forumda@MasacRE teşekkürler Simge antisi değil miydin sen daha kötü bekliyordum aslında.![]()
Seninki hangi şarkıForumun ''MA'' ile başlayan üyeleri neden hep sinir oluyor. Bkz: @MayısKralı @MasacRE @Maskeli Fedai![]()
Seninki Sezen'di sanırım. Güzel seçimdi. Bu şarkıya bu sonuç yakışmamış, 8, 9, 10. sıradaki şarkların yeri çok yanlış10 numara yine.@MasacRE
Duan kabul olmuş. Elenerek benim oylarımdan kurtulmuş oldun hahah![]()
Sonradan biraz daha sevmeye başladım ama hâlâ fazla abartıldığını düşünüyorum forumda![]()
İki Mabel şarkısı da çok kötü sonuç almışMuazzam @MasacRE teşekkür.![]()