Bundan sonra benim yerime de yarış yoldaş.Bangır bangır
Yarından itibaren top bende merak etme halledeceğim.Seninki hangi şarkı @MayısKralı @kerem kim sunarsa ya şu konunun başına falan kimin neyle katıldığını yazsanız olmaz mı
Geçen hafta 8 puanı beğenmemiştin, şimdi 3 vermişim oh olsun sanaBangır bangır
Bangır bangır A düşük veren sana ancak bıngıl bıngıl bir @serhatt diliyorumGeçen hafta 8 puanı beğenmemiştin, şimdi 3 vermişim oh olsun sana
Yarından itibaren top bende merak etme halledeceğim.
Sanatçının önemi yok. Şarkının bütünüyle rap olması yeterli.Rap şarkıları neyi kapsayacak. Mesela Nicki Ariana gibi isimlerin bir arada bulunduğu düet sayılacak mi? Yoksa sadece Rap şarkıcı mi olmalı? Neye göre belirleyecekler. Bunun uyarını bu konudan yapta millet yanlış gelsin yarın
Sanatçının önemi yok. Şarkının bütünüyle rap olması yeterli.
Kimsenin de kalkıp Nicki Minaj seçeceğini düşünmüyorum. Kendi şarkıları tabii ki rap sayılır ama düetler sayılmıyor zaten.
Yerli Pop olsa ona oy vereyimOhaa @Bully rapı nasıl seçmiş kesin kardeşi oylamıs @Yiğitt
@MayısKralı @kerem oy değiştiri açında umutla @xemrexxx değiştiricekmiş
Adımı lekelemeye çalışma artık pisssBangır bangır A düşük veren sana ancak bıngıl bıngıl bir @serhatt diliyorum
YOLLA KADERİ YOLLA, ACILARI UTKU'YA YOLLA...Seninki hangi şarkı @MayısKralı @kerem kim sunarsa ya şu konunun başına falan kimin neyle katıldığını yazsanız olmaz mı
Forumun zevksizliği.İki Mabel şarkısı da çok kötü sonuç almış
Sana demistim o sarkiyi secme diye, kil payi kurtuldun.Forumun zevksizliği.
Kim sordu onu?Hiçte öyle değil ama durum. Özelden bana şu şarkı nasıl diyenler oldu. Ve şarkı düet. Düet olmayacağını belirt bence.
Akşam 20.00'de yayıyoruz değil mi?7. haftanın konsepti belli olduğuna göre şimdiden uyarayım; yerli-yabancı şarkıyı kimin söylediği hiç farketmez. Seçilen şarkının bütünüyle bir rap şarkısı olması yeterli. Ona göre seçimlerinizi yapın.
@Ahmed @denizz19 @dreamy @mrt-06 @Özgür @-potterhead- @S.G.A.T. @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt @bazinga
Evet, her zamanki gibi.Akşam 20.00'de yayıyoruz değil mi?
6. haftadan itibaren recaplar 90 saniyeye kadar uzatildi zaten.Rap müzik özel olarak recap süresi 2 dakika ya da 1.30 falan olmalı, bölünemez çünkü nakarat ve söz kısmı uzun. @kerem