TVen Bu Şarkı Benim 2020 6.Hafta Sonuçlar (Anket Oylaması)

7.Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Yarından itibaren top bende merak etme halledeceğim. :A

Rap şarkıları neyi kapsayacak. Mesela Nicki Ariana gibi isimlerin bir arada bulunduğu düet sayılacak mi? Yoksa sadece Rap şarkıcı mi olmalı? Neye göre belirleyecekler. Bunun uyarını bu konudan yapta millet yanlış gelsin yarın :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Rap şarkıları neyi kapsayacak. Mesela Nicki Ariana gibi isimlerin bir arada bulunduğu düet sayılacak mi? Yoksa sadece Rap şarkıcı mi olmalı? Neye göre belirleyecekler. Bunun uyarını bu konudan yapta millet yanlış gelsin yarın :A
Sanatçının önemi yok. Şarkının bütünüyle rap olması yeterli. :A

Kimsenin de kalkıp Nicki Minaj seçeceğini düşünmüyorum. :A Kendi şarkıları tabii ki rap sayılır ama düetler sayılmıyor zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Sanatçının önemi yok. Şarkının bütünüyle rap olması yeterli. :A

Kimsenin de kalkıp Nicki Minaj seçeceğini düşünmüyorum. :A Kendi şarkıları tabii ki rap sayılır ama düetler sayılmıyor zaten. :A

Hiçte öyle değil ama durum. Özelden bana şu şarkı nasıl diyenler oldu. Ve şarkı düet. Düet olmayacağını belirt bence.:A

@Bully sen nasıl 2000ler demezsin :F Serdarın onca efsaneleri varken:F
@xemrexxx kaç ispanyolca hit şarkı var :F klipten oy kasamazsın Shakira ve Rihannayla zirveydin :A
Ohaa @Bully rapı nasıl seçmiş kesin kardeşi oylamıs :A :A :A @Yiğitt

@MayısKralı @kerem oy değiştiri açında umutla @xemrexxx değiştiricekmiş :A
Yerli Pop olsa ona oy vereyim :A

2010'lar Yabancı Şarkıları yaptık, En Favori Yabancı Şarkı zaten devam ediyor. Rapte yerli dinlemiş oluruz en azından. :D

• Beğendim
Rap müzik özel olarak recap süresi 2 dakika ya da 1.30 falan olmalı, bölünemez çünkü nakarat ve söz kısmı uzun. :D @kerem

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Yiğitt