Nasıl açtı seçimler yapıldımı@MayısKralı konuyu acti ama cok gec.
Hem bazilari da rap istiyordu daha iyi olur, degisiklik olsun biraz. 6 haftadir pop dinliyoruz.![]()
Nasıl açtı seçimler yapıldımı@MayısKralı konuyu acti ama cok gec.
Hem bazilari da rap istiyordu daha iyi olur, degisiklik olsun biraz. 6 haftadir pop dinliyoruz.![]()
Hepsi 5 para etmezBu 4 şarkı dışındakıler benden puan beklemesinler hele Çukurdan heyecanı yok saçmalığını seçene 1 verecem![]()
![]()
@kerem @MayısKralı @sokak sanati @serhatt @Forumdash @S.G.A.T. @Ahmed @dreamy @mrt-06 @Özgür @-potterhead- @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt @bazinga
Bu konuyu dün aksam o acti ya bir tek o düzenleyebilir.Nasıl açtı seçimler yapıldımı![]()
Ben değiştirebiliyorum ama ona sormadan olmazBu konuyu dün aksam o acti ya bir tek o düzenleyebilir.
Bu aksam 20.00'de hafta konusunu ben acacagim.![]()
Yok kalsin, zaten @sokak sanati da rap istiyordu bir etkisi olmaz yani.Ben değiştirebiliyorum ama ona sormadan olmaz@sokak sanati
Ben İspanyolca şarkıları seçmiştim zatenBen gıcık oluyorum o şarkıya![]()
![]()
@eskici @sokak sanati @alperuz @xemrexxx Ayoll şu oy değiştirmeyi açında yabancı desinler zaten yabancı istiyorlar oyları şuan geçersiz![]()
![]()
@MayısKralı
Kötü puanlar kolayda iyi puanları vermek zor olacakYok kalsin, zaten @sokak sanati da rap istiyordu bir etkisi olmaz yani.![]()
İşte siz dördnüz dısında seçen yok oyunuz geçersizBen İspanyolca şarkıları seçmiştim zaten![]()
Ben değiştirebiliyorum ama ona sormadan olmaz@sokak sanati
@MayısKralı değiştir demesi lazım konuyu o açmısDeğiştirsene. Programın yapımcısı izin versin oyumuzu değiştirelim@kerem
Değiştirsene. Programın yapımcısı izin versin oyumuzu değiştirelim@kerem
Yok kalsin degistirme.
İspanyolca şarkılar olmayacaksa rap olsun zatenİşte siz dördnüz dısında seçen yok oyunuz geçersizYabancı pop demeliydiniz rap geliyor
![]()
Tarkan'ın eski şarkılarının kalitesinden uzakta bu şarkı, diğer iddialı şarkılar arasında arkada kaldı bendeYOLLA KADERİ YOLLA, ACILARI UTKU'YA YOLLA...
Rapmı dinledinİspanyolca şarkılar olmayacaksa rap olsun zaten![]()