Nasıl açtı seçimler yapıldımı@MayısKralı konuyu acti ama cok gec.
Hem bazilari da rap istiyordu daha iyi olur, degisiklik olsun biraz. 6 haftadir pop dinliyoruz.
Nasıl açtı seçimler yapıldımı@MayısKralı konuyu acti ama cok gec.
Hem bazilari da rap istiyordu daha iyi olur, degisiklik olsun biraz. 6 haftadir pop dinliyoruz.
Hepsi 5 para etmezBu 4 şarkı dışındakıler benden puan beklemesinler hele Çukurdan heyecanı yok saçmalığını seçene 1 verecem @kerem @MayısKralı @sokak sanati @serhatt @Forumdash @S.G.A.T. @Ahmed @dreamy @mrt-06 @Özgür @-potterhead- @xBUGRAx @xemrexxx @Yiğitt @bazinga
Bu konuyu dün aksam o acti ya bir tek o düzenleyebilir.Nasıl açtı seçimler yapıldımı
Ben değiştirebiliyorum ama ona sormadan olmaz @sokak sanatiBu konuyu dün aksam o acti ya bir tek o düzenleyebilir.
Bu aksam 20.00'de hafta konusunu ben acacagim.
Yok kalsin, zaten @sokak sanati da rap istiyordu bir etkisi olmaz yani.Ben değiştirebiliyorum ama ona sormadan olmaz @sokak sanati
Ben İspanyolca şarkıları seçmiştim zatenBen gıcık oluyorum o şarkıya
@eskici @sokak sanati @alperuz @xemrexxx Ayoll şu oy değiştirmeyi açında yabancı desinler zaten yabancı istiyorlar oyları şuan geçersiz @MayısKralı
Kötü puanlar kolayda iyi puanları vermek zor olacakYok kalsin, zaten @sokak sanati da rap istiyordu bir etkisi olmaz yani.
İşte siz dördnüz dısında seçen yok oyunuz geçersiz Yabancı pop demeliydiniz rap geliyorBen İspanyolca şarkıları seçmiştim zaten
Ben değiştirebiliyorum ama ona sormadan olmaz @sokak sanati
@MayısKralı değiştir demesi lazım konuyu o açmıs @keremDeğiştirsene. Programın yapımcısı izin versin oyumuzu değiştirelim @kerem
Değiştirsene. Programın yapımcısı izin versin oyumuzu değiştirelim @kerem
Yok kalsin degistirme.
İspanyolca şarkılar olmayacaksa rap olsun zatenİşte siz dördnüz dısında seçen yok oyunuz geçersiz Yabancı pop demeliydiniz rap geliyor
Tarkan'ın eski şarkılarının kalitesinden uzakta bu şarkı, diğer iddialı şarkılar arasında arkada kaldı bendeYOLLA KADERİ YOLLA, ACILARI UTKU'YA YOLLA...
Rapmı dinledinİspanyolca şarkılar olmayacaksa rap olsun zaten