TVen Bu Şarkı Benim 2020 6.Hafta Sonuçlar (Anket Oylaması)

7.Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
@S.G.A.T. böyle oy toplaMan çok zor. Faruk sen yaprak dökümü sevmiyorsan uğraşma dicem ama Ay Yapım dizisi kesin seversin. O yüzden oy vermen şart.:Z
Ben sana listeleri atayım.:A
İyi de başka sekme açmasına gerek yok ki. Sayfadan hazır açılıyor. 2. haftadan listeye eklerim hepsini. Bir kaç oy için şimdi ne gerek var :A

@S.G.A.T. böyle oy toplaMan çok zor. Faruk sen yaprak dökümü sevmiyorsan uğraşma dicem ama Ay Yapım dizisi kesin seversin. O yüzden oy vermen şart.:Z
Ben sana listeleri atayım.:A
Evet ya sunuculuk nasıl yapılır görun:A Amme hizmeti alıyormuşuz meğer :F @S.G.A.T.
Avrupa Yakasıyla cakiştiği için biraz gıcık oluyorum diziye doğru:F Ama ay yapım olması :bhr:

Rap seçtik ama benim rap tarzım yok, 99% hiphop dinlerim ve yabancı hiphop-lar buraya hitap etmez. Zor olacak seçim. :(

Bu şarkıyla en azından final puanı alırım diyordum, sevilen bir şarkıydı çünkü. Neyse sağlık olsun..

Geçmiş olsun ama Mustafa Sandal seçmek riskliydi yani forumda pek sevilen bir sanatçı değil. :( @Aserat

Başka bir yerde daha kullanılmıştı ve iyi gitmemişti. Finale bile çıkamamıştı yarışmadada. Elenmemen için önermiştim ben:(

• Beğendim
Reactions: mrt-06