TVen Bu Şarkı Benim 2020 6.Hafta Sonuçlar (Anket Oylaması)

7.Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
1) Model - Değmesin Ellerimiz
2) Sıla - Yan Benimle
3) Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım

Seviyorum müzik zevkimi..

İlk 3 ü gönülden tebrik ediyorum; @bazinga [USER=86242]@S.G.A.T. @denizz19 :love1:
@Aserat Gerçekten üzüldüm...

@Yiğitt Ne şiş yanmış ne kebab... dediğim gibi ne yüksek verilir ne düşük... ortada işte.

Bu arada gelecek tur için 2000 ler yabancı dedim.

Yapımda emeği geçen @MayısKralı ve @kerem teşekkürler.

Tebrikler @bazinga @denizz19 ve @S.G.A.T. :D Güzel şarkılarla geldiniz ve bence hak ettiniz de.

Geçmiş olsun @Aserat maalesef şarkıyı görünce de eleneceğini düşünmüştüm direkt, yanlış seçimdi gibi. Şarkı güzel olsa da atmosfer sevmeyince sevmiyor maalesef... @Çiğdem de bu şarkıyla elenmişti. :(
@bazinga İyi gitmişti sanırım @Aserat la bizde bulamadıklarını onda bulmuslar yada yine forumu kapatır diye düşündüler :A :A :A @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @Forumdash @Aserat @Özgür @S.G.A.T.

Son puanlar bir tık daha iyi gelseydi zirvede olurdum ama neyse +2 puan cepte :A Tebrikler @bazinga @Yiğitt :A

@Aserat bence elenmemeliydin :(
Tam zamanında kurtuldum rap haftasına katlanamazdım. :A
Tebrikler @bazinga @denizz19 ve @S.G.A.T. :D Güzel şarkılarla geldiniz ve bence hak ettiniz de.

Geçmiş olsun @Aserat maalesef şarkıyı görünce de eleneceğini düşünmüştüm direkt, yanlış seçimdi gibi. Şarkı güzel olsa da atmosfer sevmeyince sevmiyor maalesef... @Çiğdem de bu şarkıyla elenmişti. :(
Atmosferi batsın.ss
Rezalet rezaletttttttt
O kadar haklısın ki yoldaş..

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961