S.G.A.T.
Favori Üye
Gece sohbetinizi okuyup bilgi ednirim @S.G.A.T.
@dreamy Yılan gibi gelip aklını karıstırmasa manifestoyu seçtiricektim sanaRezalet rezaletttttttt
Bişey dicem şimdi fark ettim de ben neden bu hafta oy kullanmadım yada hatırlatılmadı 😱 @sokak sanati @keremSonuçlar konuda.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
Emeklerine sağlık canım. @MayısKralı
Yatcağız Kalkacağız senin sandım @S.G.A.T. mış tebrikler SerhanTeşekkürler canım ama ben final puanı alamadım, gönlünden aldıysam ne mutlu.
Haftaya kim sunuyor, buranın sunucu olayı da bilmem neye döndü adını demeyeyim de şimdi.Tesekkürler canım, artık haftalar sonra görüsürüz yine sunucu olarak.
Bişey dicem şimdi fark ettim de ben neden bu hafta oy kullanmadım yada hatırlatılmadı 😱 @sokak sanati @kerem
@bazinga İyi gitmişti sanırım @Aserat la bizde bulamadıklarını onda bulmuslar yada yine forumu kapatır diye düşündüler @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @Forumdash @Aserat @Özgür @S.G.A.T.
Haftaya kim sunuyor, buranın sunucu olayı da bilmem neye döndü adını demeyeyim de şimdi.
Bişey dicem şimdi fark ettim de ben neden bu hafta oy kullanmadım yada hatırlatılmadı 😱 @sokak sanati @kerem
Tam zamanında kurtuldum rap haftasına katlanamazdım.
Atmosferi batsın.ss
O kadar haklısın ki yoldaş..Rezalet rezaletttttttt