İlk 3'teki şarkıların 3'ü de sevdiğim sarkılar. Tebrikler seçenlere. Bir an yine Gülben ilk 3'te olacak diye korktum puanlardan dolayı ama geç de olsa adalet tecil etmiş.
Evet benim.
Sonunda yüzünü görebildik tam da tahmin ettiğim gibisin.
Hiç anlamadığım bir tür valla ben de vermem galibaRap haftasına hayatta puan vermem.
Evet benim.
Zaten şu paçozlara dersini vermem lazım.Hiç anlamadığım bir tür valla ben de vermem galiba
İspanyolcaya niye oy verdin canım boşa gitmiş.Hiç anlamadığım bir tür valla ben de vermem galiba
Neyse şarkılara baktim da pek sevdiklerim yok Olan @Aserat a olmus yuksek puanı kaçırdı benden@MayısKralı Çok üşengeç. Özelden yazmamış.
Foruma diyecek söz yok.@xemrexxx batıyordu 4.bitirmiş ihaneti seçseymişsin @Özgür gibi olcakmıssın
@xemrexxx Dısında @S.G.A.T. eleniyordu 3.bitirmiş hadi ben takip etmedim ama o ikiside eleniyorum modundaydı ilk 4 bitirmişler
@bazinga ya şaşırdım ama @denizz19 hak ediyordu @dreamy ve @Yiğitt nasıl kötü gittiler anlamadım
@Aserat a diyecek söz yok
Ben sana sormadım mı Yatcaz Kalkcaz duruyor mu diye Haberin yok muydu.Tebrikler. Benim bırakmam yaramış sana. Sen oy verdin mi etkinliğe.
@sokak sanati ver de ortalık karışsın dedi de karışmadıİspanyolcaya niye oy verdin canım boşa gitmiş.
@sokak sanati ver de ortalık karışsın dedi de karışmadı
Kaosa doymuyorum, kahretsinAh senin şu kaos sevdan nolucak.
Rap önerine açığım.Gülben'den başka şarkıcı yok mu seçebileceğin yavrum senin?