TVen Bu Şarkı Benim 2020 6.Hafta Sonuçlar (Anket Oylaması)

7.Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
1) Model - Değmesin Ellerimiz
2) Sıla - Yan Benimle
3) Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım

Seviyorum müzik zevkimi..

İlk 3 ü gönülden tebrik ediyorum; @bazinga @Ahmed @S.G.A.T. :love1:
@Aserat Gerçekten üzüldüm...

@Yiğitt Ne şiş yanmış ne kebab... dediğim gibi ne yüksek verilir ne düşük... ortada işte.

Bu arada gelecek tur için 2000 ler yabancı dedim.

Yapımda emeği geçen @MayısKralı ve @kerem teşekkürler.
Senin deyimine göre ilk üçte olmam lazımdı yine de, kolaya kaçmak olunca koyduğun şeyin rahatça ilk üçe oynaması falan lazımdı. Öyle bir puanım yok. :A

Senin deyimine göre ilk üçte olmam lazımdı yine de, kolaya kaçmak olunca koyduğun şeyin rahatça ilk üçe oynaması falan lazımdı. Öyle bir puanım yok. :A
Sen deyimimi kendi istediğin gibi algılamışın. Sana ne kadar daha yazsam sen genede bildiğin şekilde algılayacaksın.
O nedenle ileriki turlarda sana başarılar dilerim.

Değmesin Ellerimiz'e hak ettiği değeri veren herkese çok teşekkürler. :Z Zamanında çok çok sevdiğim bir şarkıydı ve En Favori Şarkı'nın ilk kez düzenlendiği yıl da forumda birinci seçilmişti. O zaman da çok sevinmiştim ve şimdi nadir yarışma birinciliklerimden birini yaşattı. :Z

@Aserat Tesir Altında ile elenmene üzüldüm gerçekten. Mustafa Sandal'ın son dönemde en sevdiğim şarkılarının başında geliyor. Zor bir haftaydı ama yine de elenmemeliydi bence. :(

Sen deyimimi kendi istediğin gibi algılamışın. Sana ne kadar daha yazsam sen genede bildiğin şekilde algılayacaksın.
O nedenle ileriki turlarda sana başarılar dilerim.
Ben ne dediğini çok iyi anladım lakin kolaya kaçmak olsaydı benim ilk üçte falan olmam lazımdı. Teşekkür ediyorum, nice başarılarım olur inşallah. :X

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961