Rap dinle de biraz kulağının pası silinsin.8. haftaya inş.
Rap dinle de biraz kulağının pası silinsin.8. haftaya inş.
Bu yarışmayı kendimden bir haftalığına mahrum edesim var.Rap dinle de biraz kulağının pası silinsin.
Bu yarışmayı kendimden bir haftalığına mahrum edesim var.
Boşsanız sizi şuraya alalım kırmayın beni. Toplamda 4 grup var, her grupta da beşer dakikalık recap videoları sizi bekliyor.Kız @Çiğdem bunağına ne bakıyon sen
Yarın ben devralıyorum merak etme.Ahahah o öyle olmuyor işte @kerem ve @sokak sanati sanati listeli bi şekilde atıyorlardi Ben sekme sekme ona mı ugraşmcam Mobil olanlara da bunu demedin dimi
O şarkıyla elenmeyi kesinlikle haketmiyordun, geçmiş olsun.Sonra suçlu ben oluyorum ilginç. Neyse bu çelişkilere daha fazla meze olmayacağım.
Yok artık bundan sonra yarışmacılığa tövbe. Ha belki çok istersem bunun 3. sezonuna katılırım.O şarkıyla elenmeyi kesinlikle haketmiyordun, geçmiş olsun.
MS 10. sezonuna davet ediyorum seni.
MS? Hem senin kanalında yayınlanıyor?Yok artık bundan sonra yarışmacılığa tövbe. Ha belki çok istersem bunun 3. sezonuna katılırım.
MS'yi zamanında Kenan Doğulu'yla 5. olarak zirvede bıraktım. Arada ufak bir All-Star hezimeti vardı ama onu saymıyorum.MS? Hem senin kanalında yayınlanıyor?
Yok zirve değil orası, gel 10. sezonda daha iyisini başar.MS'yi zamanında Kenan Doğulu'yla 5. olarak zirvede bıraktım. Arada ufak bir All-Star hezimeti vardı ama onu saymıyorum.
Jüri olarak desteğim sonsuz ama forum yüzünden sonra hevesim çok fena kaçtı maalesef. Neyse bekleyelim görelim.Yok zirve değil orası, gel 10. sezonda daha iyisini başar.
Hem bu sezona özel format değişikliği düşünüyorduk, @Çiğdem'le konuşmadık gerçi ama bu sezon kaçmaz.
Duan kabul olmuş. Elenerek benim oylarımdan kurtulmuş oldun hahah
Sonradan biraz daha sevmeye başladım ama hâlâ fazla abartıldığını düşünüyorum forumda@MasacRE teşekkürler Simge antisi değil miydin sen daha kötü bekliyordum aslında.
Seninki hangi şarkı @MayısKralı @kerem kim sunarsa ya şu konunun başına falan kimin neyle katıldığını yazsanız olmaz mıForumun ''MA'' ile başlayan üyeleri neden hep sinir oluyor. Bkz: @MayısKralı @MasacRE @Maskeli Fedai
Seninki Sezen'di sanırım. Güzel seçimdi. Bu şarkıya bu sonuç yakışmamış, 8, 9, 10. sıradaki şarkların yeri çok yanlış10 numara yine. @MasacRE
Duan kabul olmuş. Elenerek benim oylarımdan kurtulmuş oldun hahah
Sonradan biraz daha sevmeye başladım ama hâlâ fazla abartıldığını düşünüyorum forumda
İki Mabel şarkısı da çok kötü sonuç almışMuazzam @MasacRE teşekkür.