TVen Bu Şarkı Benim 2020 6.Hafta Oylama Basladı

Aaa yok geçen gibi devam ederim ben 2016 dan sonra ilk kez normal oyladım öyle devam ederim :A :A :A

Yalnız tahminlerde patladım işte :A :A :A

13 Burcu Güneş (MS de finale çıkmamı sağlamıştı,forum çok seviyordu bu şarkıyı:love1:
12 Rihanna & Shakira (Gerçekten hak edenenin hakkını veriyoruz,sorun ecünnülerde bende değil :A
11 Şebnem Ferah -( dreamy iyi gitmişti ms de ama en önemlisi batuhan bile zirveye oynamıştı :A
10 Gülşen - (Yakın dönemin güzel şarkılarından :Z eskici dönmüş o seçmiş olabilir :A
9 Kenan Doğulu - (Kenan için az beklemiyorduk kral tv başında onu görecez diye :A
8 Gülben Ergen - (Yarışıyorsa xBUGRAx seçmiştir yine gülben olmanın yolunu bulmuştur :A
7 Teoman - Kal ( Ozan seçti sanırım,Atiyeye 1-2 yapıştırıyorduk forumun kızları olarak bizden şikayet ediyordun :A Teo hamlesiyle akıllı iş yapmışsın :A
6 Manga - Dursun Zaman ( Yukarılar çok şıkışık olmasaydı bir iki sıra daha çıkardı buda güzel :bhr:
5 Erol Evgin - Ateşle Oynama ( Yukarılar çok şıkışık olmasaydı bir iki sıra daha çıkardı buda güzel :bhr:
4 Hüsnü Arkan & Birsen Tezer - Hoşgeldin
3 Camila Cabello & Shawn Mendes - Señorita (MayısKralı seçti galiba hahahah :A :A :A
2 Ümit Besen feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?
1 Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen

Not:Şarkılarda kimin yarıştıkları belirtirmemiş ,konulara henüz bakmadım için kimler yarışıyor onuda bilmiyorum :A 2016 dan yanı 4 yıl sonra ilk normal oyum hayırlı olsun :Z:Z:Z
Harika oylamissin canim. :Z

Sen böyle devam et, MS'deki gibi boncuk dagitma. :A Gelecek sezon seni yarismaci olarak alirim hem. :Z

• Harika
Reactions: Çiğdem