Saçların tutuşucak bu sefer aman forumu yakmada @xemrexxxSıla - Yan Benimle
Saçların tutuşucak bu sefer aman forumu yakmada @xemrexxxSıla - Yan Benimle
Harika oylamissin canim.Aaa yok geçen gibi devam ederim ben 2016 dan sonra ilk kez normal oyladım öyle devam ederim
Yalnız tahminlerde patladım işte
13 Burcu Güneş (MS de finale çıkmamı sağlamıştı,forum çok seviyordu bu şarkıyı
12 Rihanna & Shakira (Gerçekten hak edenenin hakkını veriyoruz,sorun ecünnülerde bende değil
11 Şebnem Ferah -( dreamy iyi gitmişti ms de ama en önemlisi batuhan bile zirveye oynamıştı
10 Gülşen - (Yakın dönemin güzel şarkılarından eskici dönmüş o seçmiş olabilir
9 Kenan Doğulu - (Kenan için az beklemiyorduk kral tv başında onu görecez diye
8 Gülben Ergen - (Yarışıyorsa xBUGRAx seçmiştir yine gülben olmanın yolunu bulmuştur
7 Teoman - Kal ( Ozan seçti sanırım,Atiyeye 1-2 yapıştırıyorduk forumun kızları olarak bizden şikayet ediyordun Teo hamlesiyle akıllı iş yapmışsın
6 Manga - Dursun Zaman ( Yukarılar çok şıkışık olmasaydı bir iki sıra daha çıkardı buda güzel
5 Erol Evgin - Ateşle Oynama ( Yukarılar çok şıkışık olmasaydı bir iki sıra daha çıkardı buda güzel
4 Hüsnü Arkan & Birsen Tezer - Hoşgeldin
3 Camila Cabello & Shawn Mendes - Señorita (MayısKralı seçti galiba hahahah
2 Ümit Besen feat. Pamela - Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?
1 Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen
Not:Şarkılarda kimin yarıştıkları belirtirmemiş ,konulara henüz bakmadım için kimler yarışıyor onuda bilmiyorum 2016 dan yanı 4 yıl sonra ilk normal oyum hayırlı olsun
Sıla'ya karşı muhteşem bir algı var forumda eskisi gibi değil kimse ama risk aldım yine deSaçların tutuşucak bu sefer aman forumu yakmada @xemrexxx
@Aserat Baltayı vursun kafanada gör ayoll @Maskeli Fedai Seni korumaz onun @Bully u var artık Zaten @xBUGRAx da yardım eder aserataÇiğdem'in puanı böyle daha iyi oldu
@sokak sanati ile ortak götürürün yarışmalarıHarika oylamissin canim.
Sen böyle devam et, MS'deki gibi boncuk dagitma. Gelecek sezon seni yarismaci olarak alirim hem.
Sonuclarda gördüm ama sıla sende işe yaradı içindir yanı korkma Tabi benden korkSıla'ya karşı muhteşem bir algı var forumda eskisi gibi değil kimse ama risk aldım yine de
Yan Benimle şarkısını seviyordun senSonuclarda gördüm ama sıla sende işe yaradı içindir yanı korkma Tabi benden kork
@sokak sanati ile ortak götürürün yarışmaları
Kovdum ben onu olmaz. Jüri baskanligi yeter ona.@sokak sanati ile ortak götürürün yarışmaları
Kovdum ben onu olmaz. Jüri baskanligi yeter ona.
MS için dedim ayoll Benim Albümüm de varBen artık ciddi etkinlikleri yönetme kararı aldım. Bıraktım bu işleri
Kovdum ben onu olmaz. Jüri baskanligi yeter ona.
Gönder gelsin, MS'nin de sunuculugunu üstlenirim seve seve.MS için dedim ayoll Benim Albümüm de var
@MayısKralı harika götürüyor yarismayi.Kudur. Çatla. 2 güne zaten tribe girersin zaten sen Daslak
Bangır Bangır'da güzel şarkı onu mı seçsem acaba
Sıla'ya lobi uygulanıyor bilerek ve isteyerek Yan Benimle şarkısını çoğu kişi seviyor forumdan ama oylama günü durum böyle olmayacak ama ben ona rağmen devam edeceğim Sıla'ylaBi haftada Sıla ile yarış. Ben utandım senin yerine