Delil Yok diyorsun demek vicdanına bırakıyorum@bazinga forumu silmiş diyorlar
Delil Yok diyorsun demek vicdanına bırakıyorum@bazinga forumu silmiş diyorlar
Sıla'ya lobi uygulanıyor bilerek ve isteyerek Yan Benimle şarkısını çoğu kişi seviyor forumdan ama oylama günü durum böyle olmayacak ama ben ona rağmen devam edeceğim Sıla'yla
mabel matiz - gel, boştaysa tabi..Buyurun, ceyrek finale kalan bütün yerli yabanci sarkilari secebilirsiniz.
En Favori Şarkı
fav10.net
Hello'ya yenilerek ikinci olmuş. Hello'nun ne yaptığını iki hafta önce gördük. Başka sözüm yok.Yabancıda sevilebiliyor. Love Le ilke You Do'ya ihanet etmişsin @bazinga
2015 - En Favori Yabancı Şarkı Sonuçları | İşte 2015'in En İyi Yabancı Şarkıları
Bu yıl ilk kez düzenlenen 'En Favori Yabancı Şarkı' Etkinliği sona erdi. Haftalarca süren oylamalarla belirlenen En Favori Yabancı Şarkı 2015'in galibi 'Hello' oldu. Adele'in 4 yıl sonra geri dönüş albümü 25'in çıkış şarkısı olan 'Hello' Fav10 üyelerinin %57.1'ince en beğenilen şarkı oldu...fav10.net
Çatlaaaaaaa
Hanzolar @serhatt ın ilgi alanında
Değiştirdim şarkımı.Şarkıma güveniyordum ama herkes çok iyi gelmiş harcanır gibiyim. Zaten MS’de çeyrek finalde Sahiden ile elenmiştim. Kararsız kaldım şimdi.
Bu Şarkı Benim finalini bu şarkıyla kazanmıştımSenin müzik zevkin ben varkanda kötüydü ama ben yokken tamamen yoldan çıkmış @sokak sanati @Bully @mrt-06
MuhteşemEkli dosyayı görüntüle 78193
Ayşegül Aldinç&Gökhan Türkmen - Durum Leyla
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
Bu konu hakkında, @kerem açıklama yapmıs sanırım. Ama ben geçen haftayı takip edemediğim için bilmiyordum. Kusura bakmayın normalde önemli haftalarda yazılır ama herkes 1 dakikayı aşmış recab gönderdiği için 60-90 saniye arasında göndersen yeter.90 saniyeye çıktı mı recab?
Evet herkesi etiketledim zaten, @Özgür görmemis herhalde.Bu konu hakkında, @kerem açıklama yapmıs sanırım. Ama ben geçen haftayı takip edemediğim için bilmiyordum. Kusura bakmayın normalde önemli haftalarda yazılır ama herkes 1 dakikayı aşmış recab gönderdiği için 60-90 saniye arasında göndersen yeter.
Vlla @bazinga @denizz19 yine bir elenme yaşayıp artık ikisinden biri gidecek gibi Diğerlerinede bakalımda @sokak sanati @kerem
Aaa o iyiydi şimdi beğenmedim bşi koydun kesin : ADeğiştirdim şarkımı.