Evet büyüklerimin yolundan gidiyorum. @Bully @Forumdash Sen yokken ciddi bir eğitimden geçtim.Evet sen artık gerçekten üst düzey bir müzik adamı olmussun @Bully yolundan @Forumdash
Yankı dururkan gider tilki kız seçerdin evet eğitim etkili olmuş @Bully @ForumdashEvet büyüklerimin yolundan gidiyorum. @Bully @Forumdash Sen yokken ciddi bir eğitimden geçtim.
Onu nerenden uydurdun muşamba suratlı
Çağataymı kaldı Çukurla Aras kendi döneminin oyuncularına farkı koydu Tarkan gibi @Bully @MasacRE @xemrexxx @ForumdashOnu nerenden uydurdun muşamba suratlı
Kendimi düşündüğüm için Tilki kızı seçmedim. Antiler direkt 1 vereceği için gözüm korktu.Yankı dururkan gider tilki kız seçerdin evet eğitim etkili olmuş @Bully @Forumdash
hain vatan haini seçeceğim şarkıyı seçmiş vallahi 155 i ararın .ssŞimdilik bu dursun
1 Puanım hazır olurdu şimdi kime 1 verecez o açıdan keşke eğitimin elendikten sonra tamamlasaydın diyorumKendimi düşündüğüm için Tilki kızı seçmedim. Antiler direkt 1 vereceği için gözüm korktu.
Ayy doğruya sende yarışıyordun seçte @serhatt la 0 ları basalımhain vatan haini seçeceğim şarkıyı seçmiş vallahi 155 i ararın .ss
Netflix dizisinde oynadı adam 4 sezon kim kime atmış farkÇağataymı kaldı Çukurla Aras kendi döneminin oyuncularına farkı koydu Tarkan gibi @Bully @MasacRE @xemrexxx @Forumdash
Aynen anamAyy doğruya sende yarışıyordun seçte @serhatt la 0 ları basalım
Aynen anam
akın size efsane şarkı @MasacRE @S.G.A.T. @Bully @Forumdash @DarkLegenD bu iki çarpık sistera inat tam puanlarınızı beklerimO simit yiyip homurdanan adamı seçme sakın @kerem
🤮 🤮 🤮 🤮 🤮akın size efsane şarkı @MasacRE @S.G.A.T. @Bully @Forumdash @DarkLegenD bu iki çarpık sistera inat tam puanlarınızı beklerim
🤮 🤮 🤮 🤮 🤮
@Ahmed Son sende sondan ikinci hadi @denizz19 @bazinga son ikiden kurtuldu @dreamyakın size efsane şarkı @MasacRE @S.G.A.T. @Bully @Forumdash @DarkLegenD bu iki çarpık sistera inat tam puanlarınızı beklerim
Bu hafta cidden zor olacak şu ana kadar gördüklerimin hepsi zamanında onlarca kez dinlediğim şarkılar.1 Puanım hazır olurdu şimdi kime 1 verecez o açıdan keşke eğitimin elendikten sonra tamamlasaydın diyorum
Tilki kıza bas 0 ı