Turabi’yi ciddi anlamda desteklemiyordum aslında şampiyon olmasını engellemek adına öyle bir hamle yaptım ve başardım şampiyon olamadıOo güzelSen bir ara Turabi'yi desteklemek gibi saçma işlere girmiştin. Bu sene özüne dönmene sevindim
![]()
Cemal Can’la mesajlaştılar
Cemal Can için sütlaç yapmayı öğrenmişNe dedi kraliçem![]()
Ne dedi kraliçem![]()
Cemal Can için sütlaç yapmayı öğrenmiş![]()
Sütlaç yapmayı öğrenmiş, telefonu al kaç daha fazla konuşalım dedi, adada olanları kayıt ediyormuş falan filan
Bilemiyorum Danla’yı pek sevmem zatenÇocuğu azarlyıp duruyordu şimdi ayrılınca mi kıymetli oldu![]()
Bilemiyorum Danla’yı pek sevmem zaten![]()
Niye padişah sen bilirsinKonuşmayı okudum şimdi. Benim için padişah söyler misin diyor. Bu kız tam deli yaa![]()
Niye padişah sen bilirsin![]()
Ona ben de güldümDalga geçiyor. Öyle büyük divalara hayran DanlaTelefonu al kaç görüntülü konuşalım dediği yerde yıkıldım ben gülmekten.
![]()
Dün konseyde de gülüşüyorlardı zaten.Eeee, o zaman hayırlı olsun diyelim mi?@The_Erinch @Hachiko @dreamy @vadikızı @Dosi @Bully @Özgür @MasacRE @12.Adam @Maskeli Fedai
Hakan’ı Kızlar - Erkekler döneminde desteklemiştim ama Merve Aydın’ın da olduğu zamanlar sevememiştim niyeyse.Aa doğru o sene de aynı isimleri desteklemiştikAnıl, Damla benim de sevdiğim isimler. Bir de Hakan vardı benim o sene ama onu sen sevmiyor olabilirsin
Nisa çok tatlı kız ya, o gülümsemesi yeterPerformansı da baya iyi zaten, bu sayede epey ilerleyecektir bu sene
![]()