Emre Ozansoy
Moderatör
SON DAKİKA!
Acun Ilıcalı, Instagram hesabından canlı yayın yapıyor!
Acun Ilıcalı, Instagram hesabından canlı yayın yapıyor!
Hadi oradan be, baya baya destekliyordun sen adamı. O kadar süre numara yapmış olamazsınTurabi’yi ciddi anlamda desteklemiyordum aslında şampiyon olmasını engellemek adına öyle bir hamle yaptım ve başardım şampiyon olamadıCemal Can’ı da seviyorum şampiyon olsa sevinirim
![]()
O sene Turabi’den eskisi kadar nefret etmiyordum yalan yok ama sevdiğim de söylenemezdiHadi oradan be, baya baya destekliyordun sen adamı. O kadar süre numara yapmış olamazsınHatta Turabi elenince sinir olmuştun, yarışmayı izlemeyi bırakmıştın falan öyle bir şeyler hatırlıyorum
![]()
En sona kadar kalmadı ya işte bir öncesinde elendi, sende oralarda sinir olmuştunO sene Turabi’den eskisi kadar nefret etmiyordum yalan yok ama sevdiğim de söylenemezdiyarışmayı izlemeyi bırakmıştım ama bu Acun’un saçma kurallarından dolayıydı ayrıca Turabi finalde elenmişti zaten o saatten sonra bıraksam ne olur daha öncesinde bırakmıştım ben
![]()
Finalden bir önceki bölüm elendi işte ondan sonra izlemeyi bıraksam ne olur 1 bölüm kalmış zatenEn sona kadar kalmadı ya işte bir öncesinde elendi, sende oralarda sinir olmuştunYok ya Turabin için takip ediyordun sen o sene, eskisi kadar düzenli bir şekilde olmasa da
![]()
Tamam bir önce elendi ama öncesinde bir şeylere takmıştın sen, şimdi net hatırlamıyorumFinalden bir önceki bölüm elendi işte ondan sonra izlemeyi bıraksam ne olur 1 bölüm kalmış zatenkimseye söylemedim ama ben o sene Adem’i destekliyordum ve Adem şampiyon oldu
@Bully
Acun’un takımları karıştırmasına acayip derecede sinir olmuştum onu diyorsun galibaTamam bir önce elendi ama öncesinde bir şeylere takmıştın sen, şimdi net hatırlamıyorumOha Adem'i mi destekliyordun bir de, yok artık hayatta inanmam buna
![]()
Olabilir evet. Bir Turabi hayranı olarak rahat rahat galibiyetlerinizi alırken Acun'un müdahelesinden sonra düşmüştünüz. Ona sinir olmuş olabilirsinAcun’un takımları karıştırmasına acayip derecede sinir olmuştum onu diyorsun galibaAdem sevdiğimiz bir abimizdi ve hakettiği şampiyonluğu almıştı
![]()
Sercan'ın Nisa'dan hoşlandığı kesinleşti artık da Nisa ne karşılık verdi ona dair bir şey yok şu anda. Umarım kabul etmez, Nisa Sercan kazmasından daha iyilerine layıkHakan’ı Kızlar - Erkekler döneminde desteklemiştim ama Merve Aydın’ın da olduğu zamanlar sevememiştim niyeyse.
Kesinlikle çok tatlı hele o konuşması.Ama Sercan’a kaptırdık sanırım.
![]()
![]()
Bu sene de takımları karıştıracakmış galiba beni yine soğutuyor yarışmadanOlabilir evet. Bir Turabi hayranı olarak rahat rahat galibiyetlerinizi alırken Acun'un müdahelesinden sonra düşmüştünüz. Ona sinir olmuş olabilirsin![]()
Bak o sene takımları karıştırması normaldi bence. Çünkü aşırı büyük bir güç farkı oluşmuştu. Zaten o sene en baştan yanlış başlamıştı, all star takımına karşı yeni bir takımın şansı olmayacağı en baştan belliydiBu sene de takımları karıştıracakmış galiba beni yine soğutuyor yarışmadanbunu niye yaptığını da anlamış değilim saçmalık resmen
![]()
O sene benim sinir olduğum şey en baştan yanlış başlamıştı evet ama madem o formatla başladın arkasında dur yani sonradan değişmeleri sevmiyorumBak o sene takımları karıştırması normaldi bence. Çünkü aşırı büyük bir güç farkı oluşmuştu. Zaten o sene en baştan yanlış başlamıştı, all star takımına karşı yeni bir takımın şansı olmayacağı en baştan belliydi
Ama bu sene ben de anlam veremedim takımların karışmasına. Tamam bir süre ünlüler çok üstün gitti ama şu son günlerde gönüllüler çok iyi gidiyor. Üstüne bir de ünlülerin en iyilerinden Perviz gitti. Ee şu durumda ne diye takımları karıştırırsın ki, ne gereği var![]()