Turabi’yi ciddi anlamda desteklemiyordum aslında şampiyon olmasını engellemek adına öyle bir hamle yaptım ve başardım şampiyon olamadı Cemal Can’ı da seviyorum şampiyon olsa sevinirimOo güzel Sen bir ara Turabi'yi desteklemek gibi saçma işlere girmiştin. Bu sene özüne dönmene sevindim
Cemal Can’la mesajlaştılar@Emre Ozansoy @eskici Danla mi konuştu
Cemal Can’la mesajlaştılar
@Emre Ozansoy @eskici Danla mi konuştu
Cemal Can için sütlaç yapmayı öğrenmişNe dedi kraliçem
Ne dedi kraliçem
Cemal Can için sütlaç yapmayı öğrenmiş
Sütlaç yapmayı öğrenmiş, telefonu al kaç daha fazla konuşalım dedi, adada olanları kayıt ediyormuş falan filan
Bilemiyorum Danla’yı pek sevmem zatenÇocuğu azarlyıp duruyordu şimdi ayrılınca mi kıymetli oldu
Bilemiyorum Danla’yı pek sevmem zaten
Niye padişah sen bilirsinKonuşmayı okudum şimdi. Benim için padişah söyler misin diyor. Bu kız tam deli yaa
Niye padişah sen bilirsin
Ona ben de güldümDalga geçiyor. Öyle büyük divalara hayran Danla Telefonu al kaç görüntülü konuşalım dediği yerde yıkıldım ben gülmekten.
Dün konseyde de gülüşüyorlardı zaten. Twitter’da şey gördüm Sercan’ın matarasının üstünde S.N yazıyormuş.Eeee, o zaman hayırlı olsun diyelim mi? @The_Erinch @Hachiko @dreamy @vadikızı @Dosi @Bully @Özgür @MasacRE @12.Adam @Maskeli Fedai
Hakan’ı Kızlar - Erkekler döneminde desteklemiştim ama Merve Aydın’ın da olduğu zamanlar sevememiştim niyeyse.Aa doğru o sene de aynı isimleri desteklemiştik Anıl, Damla benim de sevdiğim isimler. Bir de Hakan vardı benim o sene ama onu sen sevmiyor olabilirsin
Nisa çok tatlı kız ya, o gülümsemesi yeter Performansı da baya iyi zaten, bu sayede epey ilerleyecektir bu sene