Burası Türkiye ve bu bir Türk yarışması, yabancılar hiç olmamalı..
Abla bırak isteyen istediğini seçsin sadece o olsun bu olsun demekle olmaz bence. Jüri her türlü şarkıyı oylamalı.
Ortalama teşekkürller.Hiznetçim Rachel @sokak sanati'nın Oyları:
Çok tutmayın, eve gelince yorgunluk kahvemi yapacak daha.
Bana sunuculuk yaptığımda boncuk dağıtıyorsun demişti, şimdi kendisi napıyor acaba diye sormak istiuorum.
Başlıyoruz.
14 Puan
Major Lazer & DJ Snake - Lean On
Rihanna - We Found Love
Sia - Chandelier
Rihanna - Diamonds
Sia - Cheap Thrills
13 puan
Jannifer Lopez - On the Floor
Shakira - Waka Waka
Inna - Yalla (1.50 - 3.05)
Ed Sheeran Shape of You (1.55 - 2.56)
12 puan
Adele -Hello
LP - Lost on You
Adele - Rolling in the Deep
Pharrell Williams - Happy
Dua Lipa - Dont Start Now (00.00-1.05)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
Puan olarak düşük değil ama neden 13 değil diye sorguluyorum şuan.Hizmetçim (Rachel) @sokak sanati'nın Oyları:
Bana sunuculuk yaptığımda boncuk dağıtıyorsun demişti, şimdi kendisi napıyor acaba diye sormak istiuorum.
Başlıyoruz.
14 Puan
Rihanna - We Found Love
Sia - Chandelier
Rihanna - Diamonds
Sia - Cheap Thrills
13 puan
Shakira - Waka Waka
12 puan
Adele -Hello
LP - Lost on You
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
Dağıtmış mavi boncukları @Çiğdem gibiHizmetçim (Rachel) @sokak sanati'nın Oyları:
Başlıyoruz.
14 Puan
Rihanna - We Found Love
Sia - Chandelier
Rihanna - Diamonds
Sia - Cheap Thrills
13 puan
Shakira - Waka Waka
12 puan
Adele -Hello
LP - Lost on You
Iyyyy geldi yine.ssAlaman hanzolarıyla takılıyordur
Napayım sıkıntıdan survivor izlemektense burası daha iyiIyyyy geldi yine.ss
Yoldaşıma laf atma benim korumam altında. @xemrexxxIyyyy geldi yine.ss
Hmmm, ben sadece ezilmiş halkın sesi oldum.Sen daimi mod. Yan profilden de benziyorsun yalnız saka maka.
@sokak sanati @vadikızı @dreamy @Aserat @xBUGRAx @xemrexxx @Billy Kane @serhatt yeni bölümleri çekelim mi? Gelinim Forumda.
Ekli dosyayı görüntüle 77799