- Reaksiyon puanı
- 53,831
- Puanı
- 1,060
Ama ağırlık yabancıydı, bu hafta da yabancı haftasıydı Gelecek hafta da öyle olursa isyan çıkarTürkçede vardı aralarında
Ama ağırlık yabancıydı, bu hafta da yabancı haftasıydı Gelecek hafta da öyle olursa isyan çıkarTürkçede vardı aralarında
Sürekli yabancı seçilmiyor ki. İsteyen yerli seçer isteyen yabancı seçer düetlerde abla tıpkı Eurovision gibi.Yanlış anlaşılmazsam bir şey söylemek istiyorum düetler dedim ama şıkta yerli yabancı farketmez diyor
bir kaç seferdir yabancı ağırlıklı gidiyoruz bu seferde türk şarkılar olsa olmaz mı ya açıkcası kendi adıma bu durumdan ben sıkılmaya başladım da
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @12.Adam @pompy @xdragxx @Felon
Ama ağırlık yabancıydı, bu hafta da yabancı haftasıydı Gelecek hafta da öyle olursa isyan çıkar
Sana soracak değilimAğırlıklı yerli olcak zaten. İnsanları kısıtlamayalım
Sürekli yabancı seçilmiyor ki. İsteyen yerli seçer isteyen yabancı seçer düetlerde abla tıpkı Eurovision gibi.
Sana soracak değilim
Grup dedim ama düetler de olur. Gruplar sonra yine olmalı ankette.
Yarışma çok vaktimi aldığı için ayrıldım. Üniversite sınavına hazırlanıyorumŞaşırmam valla.
Üst üste olmadı ki Eurovision yabancı ağırlıklıydı. İkinci hafta 80’ler haftasıydı ve yerli şarkı ağırlıktaydı. Geçen hafta Kral Müzik Ödülleri vardı ve haliyle hepsi yerliydi. Yani bence şuana kadar çok iyi gidiyor ben mesela ben eskiden çok dinlemediğim şarkıları bile sever oldum.üst üste yabancılarla gidiyoruz eurovizyon yabancı ağırlıklıydı bu haftada yabancı oyladık e düetler var yerli yabancı farketmez diyor illa yabancı seçen olacak sadece türkçe şarkı diyorum ben
üst üste yabancılarla gidiyoruz eurovizyon yabancı ağırlıklıydı bu haftada yabancı oyladık e düetler var yerli yabancı farketmez diyor illa yabancı seçen olacak sadece türkçe şarkı diyorum ben
Eurovision da yabancı ağırlıklıydı Yerli sevenleri soğutmayın yarışmadan @sokak sanati
eurovizyon şarkılar ında yabancı şarkı değilmiydi
Üst üste olmadı ki Eurovision yabancı ağırlıklıydı. İkinci hafta 80’ler haftasıydı ve yerli şarkı ağırlıktaydı. Geçen hafta Kral Müzik Ödülleri vardı ve haliyle hepsi yerliydi. Yani bence şuana kadar çok iyi gidiyor ben mesela ben eskiden çok dinlemediğim şarkıları bile sever oldum.
80'ler ve Kral Müzik Ödülleri ne güne durdu? Baktığımızda yerli ağırlıkta kalıyor zaten.
Abla bırak isteyen istediğini seçsin sadece o olsun bu olsun demekle olmaz bence. Jüri her türlü şarkıyı oylamalı.iki sefer yabancı oluyor bu düetlerde de yabancı seçen olacak eminim özgür ya sadece türkçe şarkı istiyorum ya
Kimse benim gibi reytingli bir ismi kaybetmek istemez, boş yapıyorsun yapma...Jurilikten kovarım @Maskeli Fedai bu kimin mekanında kime atar yapıyor bi baksana